Ізоляція не перешкода для пошуку другої половинки. Другий заступник директора Школи леді проекту "Від пацанки до панянки" на Новому каналі Ірина Зайцева впевнена, що на карантині можна знайти чоловіка своєї мрії.

Крок №1: поставте мету

Запитайте у себе навіщо вам потрібно знайомство. Зробіть це до того, як ви зареєструєтесь на сайті. Без мети буде складно зустріти кандидата на місце у вашому серці.

Крок №2: оформлення профілю

Чоловік не зможе оцінити духовний світ і добре серце по фото в купальнику або селфі без косметики. Навіть така помилка, як зайвий смайл в інформації "про себе", може відштовхнути потенційного бойфренда.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Для ідеального профілю вам знадобиться: правильний нік; професійні фото; лише правда про себе.

весілля, фото Новий канал
весілля, фото Новий канал

Крок №3: листування

На повідомлення краще відповідати не відразу. Мінімум – через дві години, максимум – через два дні. Це потрібно для того, щоб "істеричні" чоловіки відсіялися самі. За час очікування кожен з них проявить себе. На сайтах знайомств цілком нормально, коли вам "підморгнули" або написали просте "привіт". Виключіть довгі листування, тим більше, ночами. Важливо, щоб чоловік якомога раніше захотів запросити вас на побачення. На карантині це може бути онлайн-зустріч по відеодзвінку.

Крок №4: терпіння

Готуйтеся до того, що доведеться відсіювати багатьох кандидатів. Це як шукати золото в піску: потрібно перемити тонни, щоб знайти один шматочок.

Крок №5: віртуальне побачення

В умовах карантину розумно піти на побачення онлайн. Так ви і дізнаєтесь людину, і допоможете не поширювати небезпечний вірус. Одягніться мило, але не переборщіть. Приберіть кімнату перед зустріччю, поставте ароматичні свічки, створіть затишну атмосферу. Під час спілкування будьте природною.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, алкоголь підкосив героїнь шоу "Від пацанки до панянки", доведеться носити гіпс.

Як повідомляв портал Знай.uа, пацанкам влаштують "бомбу" на проекті, що чекає на учасниць.

Також портал Знай.uа писав, що в проект повернулася незабутня "Мівіна" з першого сезону.