Карантин – відмінний час, щоб випробувати свої кулінарні здібності. Українські зірки шоу-бізнесу активно взялися за приготування їжі, про що хваляться у мережі, ділячись фотографіями кулінарних шедеврів. Спробуйте і ви порадувати близьких і себе смачненьким. Пропонуємо вам приготувати сирний суп-пюре з овочами.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас – 40 хвилин, порції – на 4 персони.
Вам знадобиться:
- Моркву – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Селера – 1 стебло.
- Капуста цвітна – 300 грн.
- Курінний бульйон – 700 мл
- Сир – 100 гр.
- Лавровий лист – 1 ш.
- Сіль – 1,2 ч. л.
- Перець чорний мелений.
- Рослинна олія – 2 ч. л.
- Грінки для подачі.
- Зелень.
В каструлі нагрійте масло. Цибулю і часник нарізати кубиками. Обсмажити кілька хвилин цибулю, постійно помішуючи, потім додати часник. Готувати кілька секунд, адже він швидко починає горіти. Моркву і селеру начистити і порізати, додати в каструлю і перемішати. Додати цвітну капусту, пару хвилин потримати.
Залити курячим бульйоном, додати лавровий лист, сіль, перець. Якщо бульйон у вас посолений, то можете не солити більше. Варити на середньому вогні 40 хвилин. Потім приберіть лавровий лист і збийте суп блендером. Будь-який твердий сир натріть на дрібній тертці, висипте в суп і перемішайте. Можна трохи підігріти. Суп готовий. Розлийте його по тарілках, посипте за смаком перцем і зеленню. Подавати можна з домашніми сухарями. Приємного апетиту.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.
Нагадаємо, швидка і смачна закуска з лаваша – як приготувати сирні палички з часником.
Раніше портал "Знай.ua" писав рецепт: сніжний краб під яйцем – швидкий рецепт дивовижною закуски.
Також портал "Знай.ua" писав простий рецепт швидкої пасти для ласунів.