Мало хто знає подробиці про смерть видатних особистостей таких, як, наприклад, філософи, глави держав або винахідники. Адже саме в подробицях криється найкурйозніше та смішне, у що навіть важко повірити. Деякі з відомих людей могли б похвалитися премією Дарвіна. Читачам підготували топ найбезглуздіших і смішних смертей всесвітньо відомих людей.

Цвинтар, pxhere

Забув шифр на сейфі

Джек Деніел, американець, якому ми зобов'язані появі всесвітньо відомого віскі "Jack Daniel’s". Одного разу намагаючись відкрити свій сейф, Джек ніяк не міг згадати комбінацію цифр і зі злістю вдарив сейф ногою, зламавши при цьому палець. Джек Деніел помер від зараження крові через шість років після отриманої травми.

Помер... від сміху

Давньогрецький філософ Хрисипп з Сол (ІІІ століття до н. е..) помер від сміху. Напоївши свого віслюка вином, філософ спостерігав як той намагається їсти інжир і помер, заливаючись від сміху.

Прикусив язика, спіткнувшись на тротуарі

Американський детектив Алан Пінкертон помер від того, що прикусив язика, спіткнувшись на тротуарі, в результаті чого розвинулася гангрена. В детективному агентстві Пінкертона вперше стали застосувати фотографії та докладні описи злочинців.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Цвинтар, pxhere

Об'ївся морозивом

Закарі Тейлор, дванадцятий президент Сполучених Штатів Америки, пробув на своїй посаді всього 16 місяців. А все тому, що в один з жарких днів з'їв занадто багато морозива і захворів нетравленням шлунка, що і послужило причиною смерті.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що вчені виявили найдовше з живих істот на планеті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", астрологи назвали знаки Зодіаку, яким під силу пережити будь-яку кризу.

Також "Знай.ua" писав, що астрологи назвали знаки Зодіаку жінок з найгіршим характером.