Містик і легендарна незряча провидиця Ванга передбачила глобальний економічний крах, який настане після Brexit і коронавірусу. Про це розповіли послідовники ясновидиці виданню DailyStar.

Її знали як Балканського Нострадамуса. На 2020 рік бабуся пророкувала “страшну економічну катастрофу”. Чоловік, який стверджує, що був знайомий з Вангою особисто, заявив, що вона навіть казала: “Страшний вірус буде всюди над нами”.

Ванга, яка померла в 1996 році, ще тоді казала, що Європа зіткнеться з такою кількістю проблем в 2020, що “стане пустелею, майже повністю позбавленою будь-якої форми життя”.

Ванга, фото з вільних джерел
Ванга, фото з вільних джерел

Кажуть, що Ванга передбачила 11 вересня, загибель російської підводного човна "Курськ", активізацію ІГІЛ, цунамі в Різдво і кризу Brexit у Великобританії, що виникла в 2016 році.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Теоретики змови продовжують шанувати її пророцтва про світові події, незважаючи на те, що вона померла в 1996 році.

І тепер одне з найбільших пророкувань також могло збутися.

На 2020 рік вона пророкувала величезну економічну кризу для Європи, попереджаючи, що європейський континент "досягне кінця свого існування".

Ванга передбачила його в 1970-х роках і станеться це незабаром після того, як Великобританія покине Європейський Союз.

Прийдешня економічна катастрофа, схоже, прискорилася через пандемію коронавірусу, яка змусила світ закрити робочі місця і магазини, щоб стримати її поширення.

Місцеві експерти, в тому числі керуючий Банку Англії, Марк Карні, давно заявляють, що насувається глобальна економічна криза. Також Міжнародний валютний фонд попередив, що глобальний колапс настане дуже скоро.

У своєму першому звіті World Economic Outlook з моменту поширення вірусу, за оцінками МВФ, у вівторок світовий валовий внутрішній продукт скоротиться на 3% 2020 році. І Ванга, що давно покинула наш світ, і фінансисти одностайні — на світ чекає глобальна стагнація ринків праці.

Нагадаємо, біблійні "вершники Апокаліпсису" мчать на Єгипет.

Як повідомляв Знай. ua, Путін натрапив на пророцтво з-за двох гвоздик.

Також Знай. ua писав, що Ванга передбачила коронавірус ще 100 років тому, який знак помітила провидиця.