Астрологи дали поради, як знакам Зодіаку провести п'ятницю 24 квітня.

Овен

Несподівані фінансові надходження у цей день, особливо великі, слід розглядати як попередження про те, що в житті незабаром щось круто зміниться. Не поспішайте витрачати ці гроші відразу — вони можуть знадобитися на більш важливі речі.

Телець

Тельцям радять проявити властиву цьому знаку Зодіаку завзятість, особливо у вирішенні робочих питань. Можливо, доведеться зіткнутися з опором і відстоювати свою думку, але в підсумку це повинно окупитися сповна. Також день повинен принести і поліпшення на особистому фронті, особливо для тих Телят, яким навпаки, останнім часом доводилося часто “битися” з партнером.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Близнюки

Нікому не розповідайте про свої плани, якщо не хочете, щоб вони зазнали краху. Це ж стосується і особистого фронту, і здоров'я. Не пускайте себе в розхід. Навпроти, а аккумулируйте всередині себе енергію, більше відпочивайте перед новим стартом. Пасивний і “ледачий” день. Приділіть якомога більше уваги здоров'ю.

Рак

Мрійте, але пам'ятайте, що мрії мають властивість збуватися. Сьогодні до виконання вашої мрії може призвести окольний і вкрай несподіваний шлях. День може бути пов'язаний і з втратами, однак не турбуйтеся — це необхідна жертва, і в результаті ви отримаєте набагато більше.

Зоряне небо, ілюстративне фото
Зоряне небо, ілюстративне фото

Лев

Ви терпіти не можете несправедливість, але сьогодні є шанс зіткнутися з нею і вступити в конфлікт. Але істина в суперечці не народиться, ви можете зіпсувати стосунки з потенційно важливою для вас людиною. Сьогодні від вас буде потрібно якась поступливість. Вечір краще присвятити творчості або самоосвіти.

Діва

Велику роль відіграють слова, які ви сьогодні вимовите. Тому думайте і зважуйте багато разів. Те, що зірветься з ваших вуст, здатне змінити життя як вашу, так і співрозмовника. Зверніть магічну силу Слова на благо.

Ваги

Фізична праця допоможе позбутися від внутрішніх протиріч і нав'язливих думок. Приділіть особливу увагу харчуванню. Хороший день, щоб починати новий вид активності, будь то екстремальний спорт або курси крою і шиття.

Скорпіон

Тривога, яку ви відчуєте 24 квітня, буде достатньо інтенсивною. Однак справа лише в положенні планет, і ці переживання не мають під собою реальних підстав. Переживіть цей день, відволікаючись на кіноперегляд або пірнувши з головою в творчість.

Стрілець

День особистих кордонів. Не підпускайте до себе надто близько і не давайте їм про себе інформації. Дистанціювання, зовнішнього у внутрішнє, допоможе вам зберегти ментальну гігієну. Сьогодні спілкування з найближчими принесе гарні емоції.

Козеріг

Вам може представитися можливість допомогти тому, хто слабший. Не відмовляйте, якщо люди прийдуть до вас з проханням про допомогу — радою, грошима, вчинком чи просто добрим словом. Той, чиє серце ви зігрієте у важкий життєвий період, цього не забуде і незабаром віддяч вас сторицею.

Водолій

П'ятниця обіцяє вам романтичну пригоду. Ймовірно, ви повірите в любов з першого погляду, чи зустрінете колишнього партнера, з яким вас несподівано охопить пристрасть. Але не забувайте про контрацепцію, якщо не плануєте дітей сьогодні зірки прихильні до появи у вас спадкоємця.


Риби

Для Риб день буде вдалим для спілкування, особливо в ділових аспектах. Точку зору представників цього знаку можуть підтримати навіть ті, хто раніше був різко проти. У той же час рибам радять не демонструвати свої емоції яскраво, це може серйозно зашкодити в майбутньому. Тому варто уникати провокацій і піддаватися, вступаючи в конфліктну ситуацію.