Астрологи знали, що 2020 рік буде особливо складним для людства. Про це свідчило сходження Юпітера, Плутона і Сатурна. Однак зірки попереджають про ще два складних періоди, а саме другу половину червня - початок липня і жовтень-листопад.

Знай.ua пропонує коментар астрологів на весь 2020 рік.

Сатурн
Сатурн

Травень стане часом змін

З 13 травня Місяць переходить з сузір'я Терези в Скорпіона, де й пробуде наступні 7 місяців. У цей час варто зберігати спокій та спробувати розібратися у своїх почуттях та пріоритетах. Також травень - чудовий час для початку екологічно-свідомої поведінки - можливо, саме зараз варто подумати про сортування сміття.

Червень і липень: затемнення і ретроградний Меркурій

5 червня і 5 липня нас чекають місячні затемнення. А з 18 червня по 12 липня - період ретроградного Меркурія. Не варто починати нові справи, особливо важливі, слід утриматися від дорогих покупок та інвестицій. У цей період добре закрити всі старі справи, завершити угоди, які вже обговорювалися.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Серпень - Персеїди

В астрологічному плані місяць доволі спокійний, зате він принесе видовищний астрономічний феномен - метеоритний дощ Персеїди. Його пік припаде на ніч з 12 на 13 серпня.

Вересень принесе удачу

Перші тижні вересня можна назвати найбільш сприятливим періодом року. Якщо шукаєте час для підписання паперів, укладення шлюбу, відкриття фірми - не вагайтеся.

Жовтень: повернення ретроградного Меркурія і Чорний Місяць

З 14 жовтня по 3 листопада - ретроградний Меркурій, так що усі важливі активності слід відкласти.

На жаль, на цьому загрози не закінчуються. 21 жовтня - Чорна Місяць, "демон" гороскопу, переходить у Тільця. Стабільність, терпіння, гроші опиняються під питанням. Є ймовірність, що може початися друга хвиля пандемії і новий карантин.

Листопад: те саме, що й у квітні

У листопаді Плутон з Юпітером знову поєднаються. Це час для визначення своїх пріоритетів, цілей та цінностей.

Грудень: Сатурн, Юпітер і сонячне затемнення

14 грудня - повне сонячне затемнення, однак побачити його у всій красі можна буде лише у Південній півкулі. 17 грудня Сатурн переходить в Водолія, а 19 грудня там до нього приєднається Юпітер. 21 грудня ці планети настільки зблизяться, що виникне ілюзія "поцілунку". Це особливо важливий час для підбивання підсумків року і складання планів на майбутнє.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Астрологи назвали найсильніші знаки Зодіаку, не бояться вірусів та інфекцій.

Як повідомляв портал Знай.ua, Астрологи визначили найбідніші знаки Зодіаку: злидні переслідуватимуть до смерті.

Також Знай.ua писав, що Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким під силу пережити будь-яку кризу — справжні "міцні горішки".