Фахівці вже вміють "читати" характер людини по руках і обличчю, проте не всі знають, що форма грудей може багато чого розповісти про її господиню. Ще в 2005 році італійський вчений П'єро Лоренцоні поділився результатами цікавого дослідження, в якому він порівняв жіночі груди з різними фруктами.

Це ще не все, є наукове підтвердження того, що існує зв'язок між формою грудей і темпераментом жінки. Вся справа в тому, що певні гени несуть у собі ДНК, що відповідає за форму грудей і за функції мозку.

Форми жіночих грудей, інсталяція: sensum
Форми жіночих грудей, інсталяція: sensum

Давайте розбиратися, що свідчать дані італійського дослідника:

1. Лимончики – маленькі і симетричні

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ви елегантні і розумні, а спосіб вашого мислення відрізняється від більшості. Комфорт і спокій мають для вас першорядне значення. Ви любите читати і надаєте перевагу дозвіллю такому, яка час на самоті.

2. Папайя — витягнуті і спрямовані вниз

Ви супержінка з примхливим і незалежним характером. Ви завжди все ретельно зважуєте перед тим, як робити якісь дії.

3. Яблучка – маленькі, злегка пологі і дивляться в різні боки

Ви йдете по життю у власному ритмі. Ви безтурботні і вмієте ризикувати. Вам властива спонтанність і прогресивні погляди на життя. Інші вважають вас справжньою милашкою.

4. Грушки – трикутні, спрямовані вниз з великими сосками

Ви жіночні і чуттєві, але володієте сильним характером. Ви постійно прагнете бути краще і відкриті новим ідеям. Ви випромінюєте позитив і оптимізм і завжди бачите стакан наполовину повним. Духовно розвинена, люблячої натура і дуже постійна — це все про вас. Крім того, у вас чудове почуття гумору.

5. Вишеньки – стоячі і дивляться в різні боки

Ви, як вишня, що уособлює червоний колір, пристрасні і сміливі. Ви завзято приймаєте виклик і вмієте швидко приймати рішення. Весела і завзята людина, яка вміє розважати. Ви жінка, яка завжди буде душею компанії.

Вправа для грудей
Вправа для грудей // gducfkis.ru

6. Диньки – сферичні і спрямовані вниз

Ви добра жінка, на яку можна покластися. Ви багато на що готові піти, щоб допомогти іншим. Люди можуть довірити вам свої секрети, будучи впевненими в тому, що вони залишаться з вами назавжди.

7. Нектарини – маленькі і звисають з великими сосками

Ви розумні, мудрі і благородні. Ви завжди прагнете до самовдосконалення і любите вивчати щось нове. Вас можна назвати миролюбною жінкою, яка намагається триматися подалі від скандалів.

8. Грейпфрути – округлі і дивляться в різні боки

Ви творча натура, у якої завжди багато ідей. Ви вмієте планувати та надавати новий сенс діям. Ваші пишні груди уособлюють жіночність, впевненість і високу самооцінку.

9. Апельсини – великі, круглі і дивляться в різні боки

Ви доброчесна і приємна жінка, яка вміє ладити з іншими людьми. Також ви дуже точно вмієте визначати характер інших людей. З цієї причини інші завжди просять у вас поради і питають думки з різних питань.

10. Ананаси – великі з видатними сосками

Ви життєрадісні і гостинні. Вас можна назвати ідеалісткою, оптимісткою і дуже романтичною натурою.

11. Сливи – маленькі з сосками, спрямованими вниз

Ви, як яскравий промінь світла, повні енергії. Коли ви входите в кімнату, вас тут же помічають, і ви залишаєтеся центром уваги інших. Ви любите пригоди.

12. Манго – середні, дивляться в різні боки

Ви загадкова натура, хоча по-справжньому надійна людина. Інші знають, що можуть покластися на вас, коли потрібно здійснити якісь плани.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Великі груди і велика с*ака" - вусань Зібров і мачо Козловський розповіли про свої таємні мрії.

Як повідомляв Знай.uа тестостерон у жінки – лікар пояснила, навіщо він потрібен і про що попереджає.

Знай.uа писав, Ані Лорак підпалила солодкі мрії чоловіків гігантськими вишеньками.