Тренер Андрій Хомицький показав 7 ефективних вправ для грудей в домашніх умовах. Своє чергове тренування Хомицький виклав на каналі в YouTube.

Тренування для грудей від Андрія Хомицького:

Вправа №1 Віджимання зі спини. Виконується 3 підходи по 12-15 разів. Вправа відмінно задіює грудні м'язи, плечі, а також трицепси.

Вправа №2 Силове стискання долонь. Стискаємо сильно перед собою долоні. Лікті при цьому спрямовані в бік. Випрямляємо руки, а долоні своєю чергою — так само максимально стиснуті між собою протягом всього руху. Виконуємо 3 підходи по 10-12 повторень.

Тренер Андрій Хомицький, скріншот: YouTube
Тренер Андрій Хомицький, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Вправа №3 Віджимання з колін. Вправа сильно пропрацює ваш верхній плечовий пояс, груди, плечі і трицепси. Виконуємо 3 підходи по 10 віджимань.

Вправа №4 Віджимання в негативну фазу. Головна ціль — повільно опуститися. Після чого, впершись колінами, повертаємося в початкове положення. Виконуємо три підходи по 10 повторень.

Вправа №5 Пружинисті рухи руками назад. Руки в сторони долонями вгору. Виконуємо пружинисті рухи руками назад. При цьому відчуваємо розтягування грудних м'язів, задіяння в роботу спини і задньої частини плечей. Виконуємо три підходи по 15-20 повторень.

Тренер Андрій Хомицький, скріншот: YouTube
Тренер Андрій Хомицький, скріншот: YouTube

Вправа №6 Активне концентроване розведення і зведення рук. У роботу включаються грудні м'язи і передня частина плечей. Виконати 3 підходи по 20 повторень.

Вправа №7 Силовий упор долонь в області тазу. Долоні розміщені на тазових кістках по боках. Виконуємо здавлюючі рухи на 1 секунду з наступним повільним розслабленням. Відчуваємо, як у роботу включаються грудні м'язи. Виконуємо 3 підходи по 15 повторень.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, накачати прес на карантині легко - топ-8 ефективних вправ для найлінивіших. Ефективні вправи, щоб накачати прес у домашніх умовах

Як повідомляв портал "Знай.ua", як не набрати зайві кілограми на карантині, топ найкращих домашніх тренувань. Тренування вдома на карантині, як зберегти форму без походів у зал

Також "Знай.ua" писав, улюблений тренер Камінської показав, як "зліпити" тіло мільйонера за 15 хвилин — прості вправи. Тренер Андрій Хомицький продемонстрував ефективне тренування