Через загрозу епідемії коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні був запроваджений карантин. Окрім магазинів, кінотеатрів і закладів громадського харчування закриті були й спортивні секції та тренажерні зали. В таких умовах багато українців зіштовхуються з проблемою, як організувати тренування вдома.

Ідею домашніх тренувань підтримують і лікарі. На карантині рухливість більшості людей зменшується, і тому виникає необхідність у додаткових фізичних навантаженнях. Особливо це стане актуальним для людей з сидячою роботою, які залишившись працювати вдома, оскільки вони позбавляються навіть необхідності добратися до робочого місця.

Йога, фото Pxhere
Йога, фото Pxhere

"Знай.ua" пропонує підбірку відео, в яких показані домашні тренування на різний смак. Для більшості з них не знадобиться багато часу чи специфічного спортивного обладнання, тому вони ідеально підходять для домашніх вправ. Це дозволить залишатися у формі, зберігати здоров'я і уникнути зайвих кілограмів під час карантину навіть якщо улюблений тренажерний зал на замку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще


Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше експерти розкрили секрет ідеального тренування.

Як повідомляв портал "Знай.ua", не потрібно бігти в зал: 5 вправ, які замінять повноцінне тренування.

Також "Знай.ua" писав, програми тренувань для дівчат: як почати займатися і робити це правильно.