Українці через поширення коронавірусу опинилися фактично зачиненими у свої домівках і найчастіше — без роботи. Кожен намагається зайняти себе корисною та цікавою справою. Хтось проводить час, граючись з дітьми, хтось читає книжки та дивиться фільми, а дехто — повністю занурився у навчання. Водночас тренер Андрій Хомицький пропонує під час карантину накачати прес.

Андрій Хомицький опублікував у YouTube короткий ролик, показавши вісім простих вправ, з допомогою яких можна накачати прес своєї мрії в домашніх умовах. Тренер наголошує: "Ці 8 вправ прокачають Ваш прес по повній! Проводьте карантин з користю!".

Тренування, скріншот: YouTube
Тренування, скріншот: YouTube

Вправа 1. Кладемо ноги на поверхню стільця чи дивану під кутом 90 градусів. Виконуємо відносно повільні скручування з торканням середньої частини гомілки. Кожна скручування виконуємо на видиху повітря з живота. Кількість підходів -3, кількість повторів - 15.

Вправа 2. Руки навхрест, підборіддя притиснуте. Ноги фіксуємо мінімально, щоб сильніше залучити м'язи черевного пресу. Працюємо в середній амплітуді. До кінця не лягаємо і до кінця не встаємо. Кількість підходів -3, кількість повторів - 15.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тренування, скріншот: YouTube
Тренування, скріншот: YouTube

Вправа 3. Підборіддя притиснуте, руки під сідницями. Спину округлюємо, підіймаємо плечі перед собою, щоб виключити навантаження на поперек і посилити вплив на прес. Ноги підіймаємо на видиху. Кількість підходів -3, кількість повторів - 15.

Вправа 4. Таз нерухомий, руки утримуємо над головою, лікті строго в сторони. Підіймаємо корпус в початкове положення на видиху, а опускаючись акцентуємо увагу на розтяжці косих м'язів живота. Кількість підходів -3, кількість повторів - 12 на кожен бік.

Тренування, скріншот: YouTube
Тренування, скріншот: YouTube

Вправа 5. Стоячи у планці на ліктях, виконуємо по черзі торкання стегнами. У кожному русі акцентувати свою увагу на відчуттях. Кількість підходів -3, кількість торкання - 10 кожною стороною.

Вправа 6. Скручування з плесканням в долоні за стегнами. Акцент на видиху в момент скручування. Кількість підходів - 3, кількість повторів - 12-15.

Тренування, скріншот: YouTube
Тренування, скріншот: YouTube

Вправа 7. Короткі скручування. Ноги зігнуті в колінах, при цьому максимально розслаблені. Виконуючи короткі скручування, видихаємо в момент підняття корпусу. Кількість підходів -3, кількість повторів - 15.

Вправа 8. Положення — планка на ліктях. Підіймаємо таз назад вгору. При цьому опускаємося не нижче лінії, паралельної підлозі. Кількість підходів -3, кількість повторів - 15.

Тренування, скріншот: YouTube
Тренування, скріншот: YouTube

Тренування, скріншот: YouTube
Тренування, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, паніка через пандемію веде до переїдання, як не набрати зайві кіло на карантині. Поради експертки не дадуть набрати вагу на коронавірусному карантині

Як повідомляв портал "Знай.ua", як не набрати зайві кілограми на карантині, топ найкращих домашніх тренувань. Тренування вдома на карантині, як зберегти форму без походів у зал

Також "Знай.ua" писав, чи можуть бути корисними кава, хліб та шоколад? Дієтологи розвіяли сумніви щодо популярних продуктів. Дієтологи розповіли про основи правильного харчування