Instagram-блогерка Олена Кален, яка спеціалізується на психологічних порадах у схудненні, розповіла своїм підписникам, як уникнути переїдання від стресу під час карантину, спрямованого на боротьбу з пандемією коронавірусної хвороби COVID-19.

Відповідні відеозаписи Кален розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Як зазначає спеціалістка зі схуднення, навіть найспокійніші люди зараз можуть вдатися до тривоги і паніки, що є сприятливими умовами для переїдання.

Головне, що можна зробити для зниження рівня тривожності, зазначає Кален, це позбутися негативних факторів. Також вона дала ряд рекомендацій, як це найкраще зробити.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

По-перше, варто уникати розмов про пандемію та карантин. Згадайте, про що ви говорили до цього і тримайтеся тем, які вам приємні.

По-друге, обмежте споживання інформації зі ЗМІ. Кален радить читати 1-2 джерела і відмовитися від інших щоб уникнути дезінформації та роздмухування паніки. ⠀

По-третє, самоізоляція веде до зациклювання на негативних думках. Щоб їх побороти, можна звернутися до різноманітних технік розслаблення, медитацій, розмов з близькими.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше відразу 8 українців видужали після інфікування коронавірусом, перші деталі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кількість хворих на коронавірус у Києві досягла десяти, у місті посилено карантин.

Також "Знай.ua" писав, що кількість хворих на коронавірус у Києві досягла десяти, у місті посилено карантин.