1. Різкий старт

Так, в більшості випадків люди різко входять в харчування і в тренувальний процес. В результаті, це призводить до травм, болей в м'язах і зривів.

Головні помилки під час схуднення, pxhere

2. Складність дотримання режиму харчування та тренувань

Не кожен хоче і може рахувати калорії і тренуватися по годині в тренажерному залі - в результаті весь шлях доводиться триматися на силі волі і, як правило, її не вистачає на довго.

3. Відсутність підтримки

Навколо всі їдять те, що хочуть, і як правило це не здорова їжа. Природно з'являються бажання робити те ж саме. В результаті напруга розжарюється і відбувається зрив

Головні помилки під час схуднення, pxhere

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

4. Відсутність реального бажання і причин для схуднення

Часто людині насправді все одно, і він не знає навіщо йому скидати зайву вагу. У нього і так все добре, але з-за чийогось думки, він думає, що йому потрібно схуднути. Досить часто люди говорять, що їм лінь або що у них не достатньо мотивації. Насправді вони просто не хочуть.

5. Нудьга

Нудне харчування, нудні однотипні тренування вдома, не з ким обговорити схуднення, новий спосіб життя та інше. Всі думають, що їм не вистачає сили волі, завзяття, а насправді причина банальна - нудьга. В результаті, можна просто зірватися.

Головні помилки під час схуднення, pxhere

6. Відсутність розуміння з чого почати

Коли людина не розуміє, що робити - він саботує і переносить на інший день.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тренер і телеведуча Аніта Луценко виставила важливий пост про правильне харчування.

Як повідомляв портал "Знай.ua", читачам склали прості правила, які зроблять фігуру стрункою.

Також "Знай.ua" писав, що існують продукти, які здатні забезпечити додатковими поживними речовинами і спалити жир.