У місті Києві було зафіксовано 7 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19.

Про це повідомив київський міський голова Віталій Кличко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Згідно з повідомленням, в лабораторії було підтверджено інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 п'яти чоловіків віком від 31 до 50 років, та двох жінок у віці 29 та 30 років.

8 з 10 інфікованих киян підхопили коронавірус за кордоном, один в Житомирській області, і лише один власне у місті Києві.

"Із 10 хворих п‘ятеро лікуються в Олександрійській клінічній лікарні столиці. Інші 5 - перебувають на самоізоляції та отримують лікування вдома під наглядом лікарів.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Також ми чекаємо на підтвердження чи спростування діагнозу на коронавірус ще трьох тестів, відправлених у референс-лабораторію", - йде мова у повідомленні очільника столиці.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

У Києві було запроваджено посилені карантинні заходи. Додаткові обмеження запроваджені у роботі громадського транспорту, також обмежено кількість відвідувачів у магазинах і аптеках.

Нагадаємо, у Києві посилили карантин - що зміниться у транспорті, магазинах і аптеках.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські заробітчани з підозрою на коронавірус втекли з лікарні.

Також "Знай.ua" писав, що сотні киян пропустили через "детектор" коронавірусу - розсекречено результати, краще присядьте.