Мережу сколихнув пост киянки, яка підозрює у себе коронавірус. Користувач Facebook Dana Yarovaya розповіла, що відчула нездужання і зробила тести на грип штаму A і B. Обидва тесту виявилися негативними, і дівчина запідозрила, що, можливо, зіткнулася з COVID-19. Подальша історія виглядає дуже сумно.

За словами користувача Facebook, сімейний лікар, з яким у неї договір, почала рекомендувати їй величезну кількість ліків, у тому числі і антибіотик. На питання: навіщо потрібен антибіотик при явно вірусної інфекції, лікар відповіла: “Щоб не було пневмонії”. Однак це, за словами Dana Yarovaya, ще квіточки.

А теперь попробую максимально спокойно рассказать о ситуации, которая со мной сегодня произошла и происходит. В 12.00 я...

Geplaatst door Dana Yarovaya op Zondag 15 maart 2020

Ягідки настали, коли вона самостійно зателефонувала до лікарні. Дівчина передала у своєму повідомленні діалог, в якому її намагалися переконати в тому, що у неї не коронавірус (по телефону!). На її слова, що вона була за кордоном і спілкувалася з людьми, які перенесли коронавирусную інфекцію з пневмонією і плевритом, їй відповіли, що коронавірус і пневмонія не пов'язані між собою. На жаль, це ще одна неприємна історія про компетентності лікарів нашої країни.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям показали перевірені методи захисту від коронавірус, що у МОЗ радять

Також Знай.uа" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути