Всесвітньо відомий філософ, засновник релігійно-філософської доктрини Петро Константинов Девнов, також відомий як Беінс Дуно, з'явився на світ в далекому 1886 році і присвятив своє життя науці й різним філософським практикам. За кілька днів до смерті в 1944 році, в стані, подібному до трансу, він написав пророцтво. Дані слова зараз як ніколи актуальні.

Майже 80 років тому Беінс Дуно створив таке пророцтво, яке могло бути так само добре написано і сьогодні, пояснюючи зміни у свідомості, зміни Землі і у нашому золотому столітті. Філософ добре знав систему астрологічного віку і писав, що ми переходимо до епохи Водолія. Про це "пророцтво" нагадують американські ЗМІ.

Беінс Дуно, фото: vajray
Беінс Дуно, фото: vajray

Про що розповідає безсмертне пророцтво?

[З плином часу свідомість людини проходила дуже довгий час безвісності. Ця фаза, яку індуїсти називають "Калі югою", знаходиться на межі закінчення. Сьогодні ми знаходимося на кордоні між двома епохами: Калі-юги і Нової Ери, до якої ми входимо. Поступове покращення вже відбувається в думках, почуттях і діях людей, але незабаром всі будуть підпорядковані божественнму Вогню, який очистить і підготує їх до Нової Ери. Таким чином, людина підніматиметься до вищого ступеня свідомості, незамінного для її входження в Нове Життя. Саме це розуміє "Вознесіння".

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Пройде кілька десятиліть до того, як цей вогонь настане, що змінить світ, принісши йому нову мораль. Ця величезна хвиля виходить з космічного простору і наводнює всю землю. Всі ті, хто намагається протистояти йому, будуть звільнені і переведені до іншого місця. Хоча жителі цієї планети не всі опиняються в однаковій мірі еволюції, нова хвиля відчуватиметься кожним з нас. І ця трансформація торкнеться не тільки Землі, але і сукупності всього Космосу.

Ви не уявляєте, яке грандіозне майбутнє чекає на вас. Нова Земля незабаром побачить день. Через кілька десятиліть робота буде менш вимогливою, і у кожного буде час присвятити себе духовній, інтелектуальній та художньій діяльності. Питання про взаєморозуміння між чоловіком і жінкою буде остаточно вирішено у гармонії. Кожен з них матиме можливість слідувати своїм прагненням. Стосунки пар буде засновано на взаємній повазі. Люди мандруватимуть через різні площини простору.

Нова ера належить до шостої раси. Ваше призначення полягає в тому, щоб підготуватися до неї, вітати її і жити в ній. Шоста раса будуватиметься навколо ідеї Братства. Більше не буде конфліктів особистих інтересів. Єдине прагнення кожного з них — підкоритися Закону Любові. Шоста раса належатиме Любові. Для неї буде створено новий континент.]

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кохав без кохання: чому чоловік Ванги знайшов свою смерть на дні чарки.

Як повідомляв Знай.uа Ванга передбачила пандемію та її жахливі наслідки для всього світу.

Знай.uа писав, моторошне пророцтво Стівена Кінга збувається — що побачив король хорора десятиліття назад.