Ця історія облетіла весь світ. Її скидають один одному в соціальних мережах, як зразок чогось милого. І в черговий раз підтверджується, що нам, людям, часом далеко до тварин.

У однієї жінки живе кішка на ім'я Пуша. Одного разу вона повернулася з весняного загула вже з кошенятами в своєму животі. Малюки народилися благополучно, мама їх плекала і бавила. І все б нічого, але господиня стала помічати, що кошенята днем часто залишаються одні. Нагодує Пуша своїх малят, так і втече кудись. І так тривало не один день.

Врешті-решт господиня Пуши вирішила простежити, куди з такою завидною постійністю ходить її улюблениця. І коли жінка розкрила таємницю Пуши, то просто обімліла. Виявилося, що кожен день, нагодувавши своїх діток, кішка тікала в ліс за житловим кварталом. Там були три новонароджених білченяти, яких кішка годувала молоком.

Що сталося з мамою більчат, і як Пуша їх знайшла, не відомо. Однак материнський інстинкт у неї спрацював відразу. Господиня кішки забрала білченят і поклала їх у коробку з кошенятами, щоб Пуша більше не розривалася між своїми і чужими дітьми. Білченята благополучно ростуть і міцніють разом з кошенятами з кожним днем. А ось і відео, що підтверджує цю неймовірну історію.

Популярні новини зараз
Доплата у розмірі ще однієї пенсії: кому з пенсіонерів дуже пощастить "Росія хоче знищити Київ...": відомий астролог стривожив прогнозом для України на квітень Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", мода робити селфі стала популярною навіть серед тварин. Власники пухнастиків викладають в мережі тони знімків, де тваринам вдавалося самим себе сфотографувати.

Також Знай.uа писав - Герої наших днів. Чоловік не дав собаці потонути в болоті.