Молодий британець Льюіс 18-ти років під час карантину, який запровадили через пандемію коронавірусу вирішив підтримати свою 76-річну бабусю на ім'я Філліс, яку всі з любов'ю називають Нен. Хлопець приніс їй продуктовий набір і вирішив трохи розвеселити.

Історія була такою, Льюїс, стоячи на безпечній відстані, увімкнув музику і показав родичці модні танцювальні рухи. Нен несподівано підхопила ритм, чим викликала захоплення у користувачів мережі TikTok, де хлопець і опублікував відео.

"Моя бабуся живе одна, тому вона дуже радіє, коли ми з сім'єю приїжджаємо до неї. Не очікував, що Нен зловить ритм так швидко! Впевнений, що ці вправи будуть для неї дуже корисними", — розповідає Льюїс.

Ролик хлопця за кілька днів зібрав більше восьми мільйонів переглядів на TikTok. Британець зізнався, що не чекав такої резонансної реакції.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, привид прийшов до хлопця на танець для TikTok - мало не посивів, коли побачив.

Як повідомляв Знай.uа українські медики вдарили по пандемії запальним танцем, яскраве відео підбадьорило мільйони людей.

Знай.uа писав, слабоумство і відвага - чоловік запально затряс стегнами перед будівлею "МГБ ЛНР".