Цифри на ярличку одягу не можуть завадити людям виглядати круто — це доводить дві подруги Марія і Деніз. Дівчата викладають у соцмережі відео і фотографії того, як виглядають однакові моделі одягу представниками звичайного і плюс-сайз розмірів. В коментарях подружок завалюють компліментами за їх впевненість в собі і образи, які вони показують.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Деніз Мерседес і Марія Кастельянос знімають спільні відео, де позують в однакових вбраннях. Деніз — модель плюс-сайз і підтримує бодіпозитив. Будучи підлітком Деніз хотіла стати моделлю, але її параметри не підходили ні для плюс-сайз, ні для звичайних моделей. Тоді дівчина почала брати участь у фотосесіях для себе.

Пізніше Деніз завела блог, в якому показувала різні вбрання. З часом блог Деніз набрав популярність, і з дівчиною почали співпрацювати відомі бренди: наприклад Forever 21, Target, JCPenney та інші. Деніз вважає, що всі дівчата красиві — незалежно від розміру.

Подруги, фото: instagram.com/denisemmercedes
Подруги, фото: instagram.com/denisemmercedes

Подруги, фото: instagram.com/denisemmercedes
Подруги, фото: instagram.com/denisemmercedes

Разом з Марією Деніз знімає відео, в яких вони демонструють наряди на звичайній і плюс-сайз моделях. Дівчата вважають, що важливий сам стиль, а не розмір одягу. Їх вбрання дійсно круто виглядають і на Марії, і на Деніз!

"Мені подобаються ваші відео. Ви обидві красуні!", "У вас різні тіла, але ви обидва виглядаєте супер!", - коментують прихильники.

Спільним відео Деніз і Марії карантин не перешкода — дівчата живуть в одному будинку і самоізолюються разом. Тому від дівчат можна чекати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легенди минулого століття - архівні фото ідеальних жінок змінять уявлення кожного.

Знай.uа писав, розкрито секрети краси "королеви Голлівуду" Елізабет Тейлор, не лише приваблива зовнішність.