Виявляється, боулінг люблять не тільки люди, але і папуги, що і довів головний герой цього відеоролик. Папугу навчили грати в міні-боулінг. Відповідне кумедне відео користувачі виклали в соцмережі, повідомляє NW.

"Ці мініатюрні пташки здатні заучувати досить складні дії і виконувати їх по команді нітрохи не гірше звичних нам хвостатих. Папуга-неразлучник на відео – прекрасний тому приклад: в боулінг і вміє грати, і проходити медичні огляди, і гроші збирати", – уточнюється в повідомленні.

Папуга, фото pxhere
Папуга, фото pxhere

Здібності папуги припали до душі користувачам мережі. Папуга діловито кидає кульку і показує справжню майстерність, з одного удару поваливши всі мініатюрні кеглі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Він вибив страйк з першої спроби, а у мене в житті не вийшло вибити жодного!", "Мені 41, а я досі не можу реагувати на щеплення у лікаря так само спокійно...", "За здоров'ям стежить, гроші збирає, ще й моногамний неразлучник... Був би вище ростом – вийшов би ідеальний хлопець", – пишуть вони в коментарях.

Папуга, фото pxhere
Папуга, фото pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, черепахи влаштувалися в кріслі посеред озера і викликали заздрість киян, - "А ми в будинках сидимо".

Як повідомляв портал "Знай.ua" у Києві горе-бізнесмени влаштували страшний "концтабір" для свиней, моторошні кадри підвальної ферми обурили українців.

Також "Знай.ua" писав, у теорії Дарвіна щось пішло не так, мавпа за лічені секунди розібрала складний пристрій.