Карантин у багатьох країнах триває вже не перший місяць, проте рано чи пізно він обов'язково закінчиться, а поки можна знайти час для цікавого дозвілля.

В асортименті HBO стільки серіалів, що передивитися їх всі ніколи не вистачило б часу — якщо б не карантин, саме тому для тебе наш дорогий читачу, ми зібрали "десятку" найсмачнішиїх серіалів, які допоможуть провести час з користю.

1. "Клієнт завжди мертвий" (Six Feet Under)

Погляд на смерть через чорнушний, але від цього не менш потужний гумор — історія сім'ї, яка керує похоронною конторою. Дотепний сценарій, бездоганна гра і несподівано зірковий — що розумієш тільки зараз - акторський склад.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

2. "Хранителі" (Watchmen)

Цей серіал змінив уявлення про можливе на телеекрані. Адаптація відоого коміксу, якому вдалося затьмарити обласканий критиками повнометражний фільм — не в останню чергу завдяки увазі до теми расової дискримінації і ЛГБТК+.

3. "Дедвуд" (Deadwood)

Історична драма, яка виглядає на HBO як вдома. Дія відбувається на Дикому Заході, в шахтарському містечку, де закон існує чисто номінально, незабаром після закінчення громадянської війни. Для HBO такі серіали — головна стаття експорту.

4. "Стримай свій ентузіазм" (Curb Your Enthusiasm)

Комедійна імпровізація на телеекрані? Звучить як готовий провал. Але Ларрі Девід, одному з творців Seinfeld, вдалося створити один із найсмішніших комедійних серіалів в історії. Рецепт виявився простим — він розповідає про себе.

5. "Віце-президент" (Veep)

Серіал про те, що відбувається, коли за владу бореться божевільний, — коли його знімали, ніхто ще не вірив, що таке насправді можливо. Джулія Луї-Дрейфус тут зовсім не схожа на себе в Seinfeld, але як і раніше одна з найкращих комедійних акторок сучасності.

6. "Гра престолів" (Game of Thrones)

Єдиний у своєму роді серіал. "Клан Сопрано" розсунув рамки телесеріалів як жанру, а "Гра престолів" перестворила цей жанр. Шоу, яке не схоже ні на одне інше, подарувало глядачам безліч вражаючих і жорстких сцен.

7. "Секс у великому місті (Sex and the city)

У свій час "Секс у великому місті" створив революцію. Пригоди Керрі, Саманти, Міранди і Шарлотти виховали ціле покоління і продемонстрували, що серіал про жінок теж може бути захоплюючим і провокаційним.

8. "Клан Сопрано" (The Sopranos)

Жодна інша кінцівка в історії кіно не викликала стільки суперечок, але в іншому ця мафіозна драма поклала початок формату великих і складних сучасних серіалів. "Клан Сопрано" створив сучасне телебачення, яким ми його знаємо, і вплинула на всі шоу з цього списку.

9. "Залишені" (The Leftovers)

У "Залишених" є одна важлива фішка — цей серіал не боїться сміливих експериментів, навіть авантюр. Тут є всі ознаки знакового шоу: захоплюючі загадки, суперечлива кінцівка, прекрасні актори.

10. "Прослушка" (The Wire)

Перші місця в списках серіалів HBO завжди займають або "Клан Сопрано", або "Прослушка", але в останній неможливо виграти: цей серіал малює похмурий світ балтиморської наркоторгівлі у фарбах, які важко передати. The Wire — найкращий серіал HBO і, можливо, найкращий серіал в історії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Останній день війни" - прем'єра телеканалу "Україна" не залишить байдужими нікого.

Як повідомляв Знай.uа Урсула Корбера - секрети успіху чарівної "Токіо" - зірки серіалу Neflix La Casa de Papel.

Знай.uа писав, "Йо-хо-хо і пляшка рому" - навіщо піратам потрібна була пов'язка на око?.