Уран остаточно перейшов у знак Тільця і залишиться там цілих сім років. На багатьох чекають кардинальні зміни, особливо в грошових і робітників.

Овен

Уран залишить вас у спокої, але візьметься за ваші фінанси. У всьому, що стосується грошей і майна, буде несолодко. Уран подарує вам шанс почати працювати на себе, звільнитися від фінансових зобов'язань. Ви будете заробляти таким способом, як ніколи раніше.

Телець

У Тельців з'явиться шанс почати життя з чистого аркуша. Уран входить у ваш знак, а значить, він переверне ваше звичне життя з ніг на голову. Вам захочеться свободи і повітря, душа вимагатиме кардинальних змін і нових відчуттів.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Близнюки

Настав час, коли потрібно скидати мішки з піском, щоб повітряна куля вашому житті злетіла увись. Деякі Близнюки підуть по шляху духовного очищення. На багатьох чекають подорожі, а хтось зважиться на переїзд за кордон.

подорож за кордон, фото Pxhere
подорож за кордон, фото Pxhere

Рак

Раки переглянуть своє коло спілкування і будуть шукати однодумців. Уран входить у ваш одинадцятий будинок гороскопу, а це відмінний момент для того, щоб визначити свою мрію і почати рухатися до неї в найближчі сім років, поки планета по Телецю.

Лев

У кар'єрі Левів відбудуться несподівані зміни. Уран входить у ваш десятий будинок гороскопу, будинок кар'єри і статусу, так що в цих сферах у багатьох Левів відбудеться перегляд пріоритетів, вони змінять свої життєві цілі.

Діва

Під впливом Урану в Тільці Діви багато подорожуватимуть, адже планета переходить у ваш дев'ятий будинок гороскопу. Багато Дів з головою пірнуть у навчання, підвищуватимуть свій професійний рівень або замахнуться на нову професію.

Терези

Уран переходить у ваш восьмий будинок гороскопа. Це будинок фінансів, але не тих, що зароблені вашим працею. В цій сфері не буде тиші і стабільності. Багато хто з вас опиниться на перехресті життя і вирішуватиме, куди йти.

Скорпіон

Уран переходить у ваш сьомий будинок – будинок відносин, партнерства, шлюбу. Багато Скорпіонів підуть під вінець, а ті, хто в безрадісних стосунках чи шлюбі, подадуть на розлучення.

Розлад у стосунках, фото: pixabay
Розлад у стосунках, фото: pixabay

Стрілець

Планета переходить у ваш шостий будинок, який відповідає за роботу і здоров'я. Це означає, що в офісі Стрільцям нудьгувати не доведеться, можливі злети і падіння.

Козеріг

У Козерогів Уран "засвітиться" у п'ятому будинку, який відповідає за дітей. Чекайте на поповнення в родині, швидше за все, незаплановане. Цей будинок також символізує кохання і відносини. Багато Козерогів займуться творчістю чи знайдуть собі нове хобі.

Водолій

У Водоліїв настають зміни в сфері сім'ї та дому. Уран входить в ваш четвертий будинок гороскопу, так що готуйтеся несподівано змінити місце проживання або свій сімейний статус.

Риби

Рибам можна тільки позаздрити – Уран на наступні 84 роки йде з сектора фінансів. Якщо останні сім років доводилося несолодко, то зараз у фінансах настане стабільність. Ви будете багато спілкуватися, пізнавати щось нове, відкривати для себе нові горизонти.

Нагадаємо, удача до них прийде разом із сивиною – якому знаку Зодіаку світить безбідна старість.

Як повідомляв портал Знай.uа, гороскоп невірності: хто зі знаків не проти "пірнути в Бермудський трикутник".

Також Знай.uа писав, які знаки Зодіаку знайдуть еліксир молодості.