У той час, поки голландський художник Флорентін Хофман, відомий своїми величезними інсталяціями на зразок великої гумової качки, готує нову скульптуру – гігантську панду, звичайні панди продовжують насолоджуватися життям поруч з людиною і смакують солодку морквину за обидві щоки, та так, що просто за вуха не відтягнути.

Звичайно, намагатися запобігти поглинанню пандою їжі не варто, може закінчитися неочікувано і навіть сумно. Однак можна подивитися, як звичайний прийом їжі пандою, стає справжнім хітом мережі. Про це стало відомо завдяки новій публікації в мережі Instagram пабліком "great_peace".

"Панди їдять до 14 годин на добу. Тепер зрозуміло, чому те, що відбувається у світі, назвали Пандемією.", - спробували в іронічній формі підписати публікацію автори.

Варто нагадати нашим читачам, що незважаючи на те, що людська активність в останні кілька місяців трохи обмежена через пандемію коронавірусної інфекції, тваринний світ продовжує жити своїм звичайним життям. З Китайської Народної Республіки прийшли вельми цікаві новини. Виявилося, що птахи зробили зі звичайних трусів гніздо: "У Китаї птахи звили гніздо в трусах і знесли яйця. Нижня білизна три місяці провисіла на балконі шкільного гуртожитку. Учень залишив "сімейні" труси, коли навчальні заклади закрили на карантин через поширення коронавірусу".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мама-собака героїчно врятувала 13 цуценят, зберегла життя малюків, незважаючи на біль і травму.

Як повідомляв Знай.uа під Львовом оселився "пінгвінчик" - робить з людьми неймовірне.

Знай.uа писав, жінка вирішила "погладити" алігатора і вирушила у вічне плавання.