Хто любить гроші, повинен знати головні правила правильного поводження, аби уникнути бідності. Ніколи не можна говорити, що залишилися останні гроші, це погана прикмета, навіть якщо насправді так і є.

Гроші люблять тишу

Не можна голосно розмовляти про гроші, перераховувати їх вголос. Виявляється, гроші люблять тишу.

Гроші люблять рахунок

Можете вважати їх і перераховувати скільки завгодно разів, отримуючи при цьому задоволення. І грошей це буде навіть приємно, так як це — хороша прикмета для них. Але рахувати гроші треба не голосно, і не на очах у інших людей, природно.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Давати гроші потрібно правою рукою, а брати лівою. Не можна давати і брати гроші з рук у руки. Треба їх на щось покласти. Краще всього на дерев'яний предмет. Дерево гасить негативні вібрації, які можуть переносити з собою гроші. У громадському транспорті це правило можна не виконувати; гроші зрозуміють і пробачать Вас за порушення цієї прикмети, не переживайте.

Гроші не приходять до тих, у кого рвані кишені або відірвані на одязі ґудзики. Кишені свого одягу, гаманці, портмоне, сумки – ніколи не тримайте порожніми, навіть якщо не носите їх. Там повинно бути трохи грошей, нехай і дрібних.

гроші, скріншот із відео
гроші, скріншот із відео

Топ найбільш правдивих прикмет про гроші:

  • Не свистіти в будинку, у дворі – не буде грошей.
  • Покласти в кожному куті кімнати по п'ятаку або по рублю (монетою).
  • Якщо при покупці нової речі у тебе не залишиться грошей в гаманці, ти будеш відчувати нестачу в грошах весь час, поки будеш носити цю річ. Якщо ж гроші залишаться, то гаманець завжди буде повний.
  • Борг краще віддати не ввечері, а вранці — будуть водитися гроші. Не давай ввечері в борг ні грошей, ні хліба — не буде в домі ні того, ні іншого.
  • Сонце сіло — нічого не винось із хати; ні воду, ні сміття, ні гроші — до бідності.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, позначення знаків валют: як вони виглядають.

Як повідомляв портал Знай.ua, хитрі ділки простягнули руки до грошей українців: список підозрілих схем.

Також Знай.ua писав, що не більше 5 тисяч і з додатковими документами - українцям змінили правила грошових переказів.