Догляд за обличчям може бути бюджетним та доступним із дому. Більше того, можна стежити за красою шкіри обличчя навіть без використання спеціальних засобів, а послуговуючись лише продуктами, які можна знайти вдома.

Підготуйте сметану, дольку лимона або грейпфрута, огірки, каву і вівсянку. Кавові зерна і вівсянку змолоти на дрібні частинки (каву) і борошно (вівсянку). До вівсяного борошна додайте окропу та ретельно розмішайте, щоб заварилась густа маса. Дайте їй охолонути.

Вівсянка, фото Pxhere
Вівсянка, фото Pxhere

Паралельно покришіть огірки на тоненькі кружальця та покладіть у морозильну камеру. Після цього беріть зерна кави та йдіть до ванної. Там, найперше, зволожіть обличчя водою, після чого нанесіть на нього гель або пінку для вмивання. Візьміть достатню кількість речовини, щоб уся шкіра обличчя мала на собі цю вологу “маску”. Після цього беріть каву та розподіліть рівномірно по всьому обличчю. Не тисніть, ваші рухи мають бути вкрай обережними: хоча гель або пінка створюють шар для ковзання, кавові зернятка при сильному тисненні можуть пошкодити епідерміс. Тому спокійно і ніжно масажуйте кожну ділянку обличчя. Якщо відчуваєте, що суміш стала сухою, додавайте краплинки води - ваш етап очищення мусить бути максимально ніжним. Змийте теплою водою.

Після цього візьміть вівсянку, покладіть ложку сметани та кілька краплин лимона чи грейпфрут. Перемішайте, покладіть великим шаром на обличчя і залиште на 15-20 хвилин. Важливо: не виконуйте ніяких хатніх справ, просто відпочиньте лежачи ці пару десятків хвилин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Після зазначеного вище часу змийте маску. Дістаньте огірки і масажними рухами протирайте обличчя холодними кружальцями. Холод і корисні елементи огірка допоможуть вам тонізувати вашу шкіру.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як омолоджуються Полякова, Сумська та Суханов: розкриваємо зіркові секрети краси.

Як повідомляв портал Знай.ua, як відновити зовнішність після новорічних свят: ці 5 порад зроблять твою шкіру. ідеальною

Також Знай.ua писав, що молодість за копійки: ці аптечні препарати розгладять зморшки не гірше за дорогі креми.