Далеко не всі чоловіки вважають себе гарячими альфа-самцями в ліжку. У багатьох з представників сильної статі є якісь комплекси та страхи в інтимній близькості. Також, іноді, секс для чоловіків - джерело проблем та фобій. Існує багато причин, чому вони уникають статевих контактів.

Інтим, pxhere

Розмір статевого органу

Скільки не переконуй чоловіків, що справа не в розмірі пеніса, а вони все одно страшно переживають з цього приводу. У результаті, деякі навіть відмовляються від сексу з жінкою.

Боязнь невдачі

Навіть мачо іноді побоюються можливого конфузу. Страх фіаску в ліжку може накрити будь-якого чоловіка. Побоювання посилюються, якщо має бути секс з новою партнеркою. Хвилювання може зіграти злий жарт.

Занадто швидке досягнення "піку"

Передчасна еякуляція може статися з будь-яким чоловіком, особливо якщо переповнює бажання, а пристрасть напружена до межі. Хвилювання з цього приводу вселяють страх і чоловік може уникати інтимної близькості з партнером.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Порівняння

Нікому неприємно опинитися гірше попередника. Навіть найменший натяк може змусити чоловіка сумніватися у своїй спроможності. На тлі таких переживань народжується боязнь сексу.

Інтим, pxhere

Страх перед партнером

Деякі дами занадто напористі, а інші – байдужі. Чоловіка може відлякати і те, і інше. Йому не подобається, коли керують кожним рухом в ліжку або немає ніякої реакції на його старання.

Відповідальність

Чоловік боїться, що після сексу його партнер буде вимагати уваги до себе і продовження відносин. А він-то розраховував на приємне побачення без зобов'язань. Деякі воліють не ризикувати і уникають сексуального контакту.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Леся Нікітюк влаштували чоловічий стриптиз.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лоліта Мілявська закликала шанувальників перевіритися і на СНІД.

Також "Знай.ua" писав, як отримати справжню насолоду від близькості з партнером.