Як багато ви знаєте товстих людей особисто, які конкретно їдять в рази більше вас, тому і важать більше? У більшості людей з'являється надлишок ваги не через переїдання, а через проблеми з метаболізмом (швидкість, з якою їжа встигає перетворитися в енергію).

Так от, зазвичай у повних людей — повільний метаболізм, саме тому, вони витримають голодування довше. Іншими словами, худий з повільним метаболізмом має шанси витримати довше голодування товстого з швидким метаболізмом.

зайва вага
зайва вага, pixabay

Але це теорія, а практика їй суперечить. Світові рекорди тривалого голодування з необмеженим доступом до воді належать особам, вихідна вага яких становила понад 100 кг.

зайва вага
зайва вага, pixabay

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тобто чим більше у вас м’язів, тим більше калорій ви спалюєте, коли відпочиваєте.

Саме тому вправи на підйом ваги - один з найкращих способів покращити метаболізм.

Вам треба мати більше м’язів, каже дієтолог, і м’язи спалюють більше калорій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легенди минулого століття - архівні фото ідеальних жінок змінять уявлення кожного.

Знай.uа писав, розкрито секрети краси "королеви Голлівуду" Елізабет Тейлор, не лише приваблива зовнішність.