У баварському зоопарку Schweinfurt Зоопарку помер самець рисі по кличці Руфус, який вважався самим толстим в Німеччині. Про це пише Deutsche Welle.

Рись, фото Твіттер
Рись, фото Твіттер

Руфус став знаменитий в 2018 році після замітки британського таблоїду The Sun про те, яку щасливу і розслаблену життя веде хижак після кастрації.

"Товста кастрированная рись щаслива як ніколи, тому що йому більше не потрібні самки" — так звучав заголовок статті про Руфуса.

У матеріалі пояснювалося, що після кастрації рівень тестостерону в крові рисі знизився, тому Руфус більше не потребував самок і, як наслідок, його життя стало більш спокійним і розміреним.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Рись, фото Deutsche Welle
Рись, фото Deutsche Welle

Єдиною проблемою Руфуса став зайву вагу. Після кастрації і травми лапи звір погладшав до 43 кілограмів, хоча середня вага представників його роду не перевищує 30 кілограмів. Фотографію сидить вгодованого Руфуса також опублікували The Sun. Знімок тут же став мемом, в якому жартують над чоловіками із зайвою вагою, проблемами у спілкуванні і пристрастю до комп'ютерних ігор.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хвостата футболістка взяла участь у матчі вищої ліги, суддя дав їй "червону картку".

Як повідомляв портал Знай.ua, Топ-10 найкращих порід кішок для дому: ці красиві і слухняні пухнастиків принесуть вам саме щастя.

Також Знай.ua писав, що Харківщину атакували скажені кицьки, рятуйтеся: введено терміновий карантин.