Названо найкращі породи кішок для дому. Ці породисті красуні не потребують багато місця та прекрасно уживаються у квартирі. Дізнайся, які 10 пухнастих улюблениць стануть ідеальними компаньонками. Про це передає Clutch.

№1 Персидська кішка

Гарна і пухнаста, ця красуня прекрасно підходить для тих, хто не любить поспіх і вибирає розмірений спосіб життя. Вона прив'язується до господарям, а ось незнайомців ігнорує. У міру активна, поводить себе переважно спокійно.

№2 Сіамська кішка

Існує міф, що сіамські кішки досить агресивні і дикі. Але це омана. Вони дуже миролюбні, прекрасно уживаються у квартирі. Якщо вибрати кота, а не кішку, в якості вихованця, то можна отримати ніжного і вірного компаньйона.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

№3 Американська короткошерста кішка

Ці кішки є одними з найкращих для квартирного утримання. Вони невибагливі, за ними легко доглядати, ласкаві, ніжні, у них прекрасне здоров'я і поступливий характер.

№4 Абіссінська кішка

Ця порода кішок краще підходить для активних сімей, у яких є діти. Короткошерсті абіссинці активні і люблять багато грати. Характер ласкавий.

№5 Бурма

Це великі кішки, вони можуть важити і 6 кг. Люблять людей. Найбільше обожнюють грати разом з людиною. Діти з ними прекрасно ладнають. А ці кішки ніколи не виростають з віку кошенят.

№6 Британець

Або по-іншому британська порода кішок. Це найкращі компаньйони для дорослих і спокійних людей, які люблять спокій. Коти дуже флегматичні, трохи ліниві, повільні. Вони не будуть піднімати дім догори дном і не стануть напружувати нерви.

№7 Менкс

Менкси — дивні коти, у них немає хвоста. І характер, швидше, схожий на собачий, ніж на котячий. Вони дуже розумні, віддані, і їх навіть можна навчити деяким командам.

№8 Регдолл

Ці кішки схожі на плюшеві ляльки — м'які, пластичні і дуже ніжні, у руках буквально обвисають. У них м'який характер, вони ідеальні для дому, а тому вони найбільш популярні для домашнього утримання.

№9 Бірманська кішка

Ця порода кішок відмінно підходить для квартири, так як їм не потрібно багато місця, і вони не вимагають копіткого догляду. Грайливі, веселі, ніжні.

№10 Мейн-кун

Це одні з найрозуміших котів. А ще вона досить великі і привертають увагу екзотичною зовнішністю. Ці тварини досить гордовиті, але віддані господарю, чужинців не любить. Але вимагають багато місця. Для квартири не підійдуть, а ось для заміського будинку — так.

Нагадаємо, топ-10 найбільш рідкісних порід кішок.
Раніше Знай.uа повідомляв, померла легендарна "сердита" кішка Grumpy Cat.
Також Знай.uа писав, вчені розповіли, чим небезпечна домашня їжа для кішок.