Молода австралійка подружилаь зі ″страшним″ звіром, який перший протягнув їй руку, а точніше, лапу, зробивщи дірку в стелі її будинку.

Мешканка Брісбена (Австралія) Жане Блаксленд перелякалася не на жарт, коли виявила лапу з пазурами на стелі своєї спальні, яка стирчала з проламленої твариною дірки. Проте, дівчина швидко заспокоїлася, коли зрозуміла, кому вона належить. Про пригоду австралійки пише видання Unilad.

Непроханий гість виявився давно знайомим сім'ї Жане опосумом, який живе на горищі будинку Блакслендів.

лапа опосума, скрін з відео
лапа опосума, скрін з відео

Як розповіла Жане виданню, у них на горищі завжди жили опосуми, і це та частина життя в Австралії, з якою доводиться миритися.

"Опосум живе просто над моєю спальнею, і я часто чую, як він шарудить і пищить. Дивно, що він прогриз дірку в стелі ... Я ніколи не бачила, щоб опосум і робив діру в даху. Але мені було цікаво, тому що я люблю тварин", - розповіла Жане.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

опосум , фото: abc.net
опосум , фото: abc.net

Дівчина підгодувала свого нічного гостя фруктами. Від яблука звірок відмовився, а ось виноград і банан припали йому до смаку.

Жане намагається не надто часто підгодовувати свого сусіда з горища, тому що вважає, що це може йому зашкодити.

Жане годує опосума, скрін з відео
Жане годує опосума, скрін з відео

Незважаючи на те, що опосум із задоволенням ласує з рук дівчини, тільки коли Жане піднялася на горище, дружелюбність звіра різко пропала - він почав пищати і гарчати на неї.

Жанерозповіла про свого нового друга в соцмережі, і коментатори запропонували назвати опосума Джером - дівчина так і зробила

лапа опосума, скрін з відео
лапа опосума, скрін з відео

Жане і опосум, скрін з відео
Жане і опосум, скрін з відео

Однак не всі родичі з ентузіазмом поставились до дружби дівчини з дикою твариною. Батько Жане проти того, щоб донька підгодовувала звірка з горища.

Він аргументує це тим, що ці тваринки дуже гучні і постійно шарудять і пищать. Крім того, якщо опосум помре на горищі, його буде важко звідти витягти.

мама-опосум з малечею, фото: cameralabs.
мама-опосум з малечею, фото: cameralabs.

Але незважаючи на це, мамі дівчини історія з опосумом видається смішною, а молодший брат і сестра Жане вважають, що це круто.

Так що швидше за все, звірка виганяти з його притулку не будуть. І Жане доведеться звикнути до того, що у неї зі стелі буде іноді висовуватися чиясь лапка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, собака стала котячою мамою для чотирьох кошенят

Як повідомляв портал Знай.ua, маленька такса цілу годину плакала, поки її улюблену іграшку прали в машинці

Також Знай.ua писав, мавпа за лічені секунди розібрала складний пристрій.