Самка далматинця народила рекордну кількість цуценят, яка перевищує передбачену у 2 рази.

Сенсаційна історія сталася в місті Престон, який знаходиться в Англії. 3-річна собака на ім'я Неллі після тринадцяти годин пологів здивувала свою господиню, народивши вісімнадцять цуценят - десять хлопчиків і вісім дівчаток.

фото:i0.wp.com
фото:i0.wp.com

Відзначимо, що даний розмір посліду, який виявився вдвічі більше середнього, сильно здивував заводчиця Луїзу Клемент (Louise Clement).

"У неї були тривалі природні пологи, в результаті яких вони раз у раз з'являлися", - розповіла Клемент. - Мені здалося, що все закінчилося після номера 15, оскільки вона, схоже, лягла спати. Але потім з'явився ще один, а після цього ще два. Неллі стала дійсно прекрасною мамою. Я безмірно нею пишаюся, вона дивовижна".

фото:i0.wp.com
фото:i0.wp.com

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Клемент, що тримає далматинців протягом 30 років, тепер має вражаючу кількість собак цієї породи, що бігають навколо її будинку в Престоні - 27 особин.

"На щастя, у нас багато вільного простору і собаками є, де розгулятися», - додала вона. «У них є свій власний будиночок Венді, гойдалки та гірки, на яких вони люблять грати. Деякі сплять на кухні, деякі сплять в підсобному приміщенні , а деякі сплять у вітальні. Часом пара з них спить зі мною в ліжку."

фото:i0.wp.com
фото:i0.wp.com

46-річна Клемент зізналася, що планує залишити одного з цуценят, інших же 17 вона збирається віддати новим власникам.

фото:i0.wp.com
фото:i0.wp.com

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, собака стала котячою мамою для чотирьох кошенят

Як повідомляв портал Знай.ua, маленька такса цілу годину плакала, поки її улюблену іграшку прали в машинці

Також Знай.ua писав, мавпа за лічені секунди розібрала складний пристрій.