Бездомну виснажену собаку прихистили волонтери. Жінка побачила на вулиці дуже змарнілу собаку і викликала волонтерів з притулку для тварин.

Песику вдалося знайти турботу і опіку у небайдужих людей і маленька дівчинка не могла вгамувати своєї радості, постійно просила ласки і обіймів.

Волонтери припускають, що ця собака належить до породи тайський риджбек, можливо, помісь з тайським бангку. Для порівняння я зробила колаж з фотографій врятованого тваринного і пса зазначеної породи. Погляньте самі.

Собака, фото: www.reddit.com/user/UnlikelyFix , www.canva.com
Собака, фото: www.reddit.com/user/UnlikelyFix , www.canva.com

Звичайно, в такій шорсткій маленькій собаці важко вгадати породу. Однак людська любов здатна зробити добру справу. Притулок, куди потрапила безпритульна собака, організували 5 жінок.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Волонтери займаються порятунком нещасних тварин на власні кошти. Вони не просто годують нещасних тварин, але і відвозять їх у ветеринарну клініку для проведення необхідних лікувальних процедур, купають, виходжують.

Раніше повідомлялося, що самка далматинца народила рекордна кількість цуценят, яке перевищує передбачене в 2 рази.

Сенсаційна історія сталася в місті Престон, який знаходиться в Англії. 3-річна собака на ім'я Неллі після тринадцяти годин пологів здивувала свою господиню, народивши вісімнадцять цуценят - десять хлопчиків і вісім дівчат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мініатюрний чихуахуа знайшов пернату няню, вдвічі більше його.

Як повідомляв Знай. ua, дівчина подружилася зі "страшним звіром, який зробив дірку в його стелі.

Також Знай. ua писав, що мама-далматинець народила рекордна кількість цуценят.