Чи не у кожної людини в житті буває момент, коли потрібно пережити період стосунків на відстані. Часто це пов'язано з роботою або навчанням, але люди вибирають чекати, хоча це і не просто, пише sm-news. Ми розповімо, як зберегти тепло і любов з людиною, яка вам близька. Головне пам'ятати, що немає нічого не можливого у тому, щоб підтримувати стосунки на відстані.

Складіть розклад для регулярних дзвінків

Якщо ви працюєте чи навчаєтесь, або одне і друге разом, у вас може не бути часу на часті і довгі дзвінки або листування. Цей момент краще обговорити з другою половинкою завчасно, щоб уникнути образ і недомовок, і щоб не засмучуватися, коли партнер не може спілкуватися з вами в якийсь конкретний момент. А найкраще не просто домовитися, а скласти певний розклад дзвінків.

Стосунки, фото: pixabay.com
Стосунки, фото: pixabay.com

Будьте несподіваними і винахідливими

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Навіть якщо у вас є розклад дзвінків, це не означає, що ви не можете порадувати свою половинку несподіваним листом або листівкою. Так, ви, наприклад, можете зробити невеликий подарунок, не обов'язково дорогий, але, щоб людина могла зрозуміти, що ви думаєте про нього. Ви можете відправити голосове повідомлення з побажанням доброго ранку або спокійної ночі. Такі маленькі приємності допоможуть вам пронести відносини крізь відстань.

Сварки – це не погано

Не може бути відносин, в яких немає якихось проблем чи сварок. Коли у вас стосунки на відстані, то не хочеться витрачати час спілкування на сварки і лайка. Можна довго ковтати образи, але рано чи пізно вони все одно просочиться. Навіть якщо проблеми не між вами з партнером, а у когось одного. Висловіться – вам стане не тільки легше, але і ви з партнером станете ближче.

Стосунки, фото pxhere
Стосунки, фото pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, неодруженим чоловікам і жінкам радять організувати сексбудди – карантин вводить нові правила.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Також портал "Знай.ua" писав: заміж за іноземця в Україні – що слід врахувати.