Дівчина з Техасу прогулювалася на задньому дворі свого будинку, коли помітила в надувному матраці білочку, яка потрапила у воду і відчайдушно намагалася вибратися. Небайдужа господиня будинку вирішила допомогти тварині, але ще не знала, чим це закінчиться. Для рятувальної операції дівчина також покликала доньку, яка власне і полізла діставати білку, поки сама знімала це на відео.

У ролику, який незабаром "рятувальники" опублікували в мережі, можна помітити, що дівчинка використовувала дерев'яний стільчик, щоб витягнути тварину з водяного полону. Вона і так і сяк намагалася підчепити білочку на спинку стільця, але все марно. Проте в якийсь момент звір таки зачепився за стілець, але тут сталося несподіване – білка буквально напала на свою рятівницю. Дівчинка почала несамовито кричати від переляку, втім, тварина злякалася не менше і знову шубовснула у воду. Дівчинка в істериці тут же кинулася на втьоки, залишивши спроби витягнути білку з басейну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у Нідерландах двоє пінгвінів-пап вкрали яйце у сусідів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у лісі під Дніпром знайшли мішок з цуценятами.

Також портал "Знай.ua" писав, що дівчина підібрала на вулиці милого щеняти, але той виявився давно зниклим диким звіром.