Зайві складки на животі засмучують велику кількість людей. На щастя, існують прості і дієві способи зменшити об'єм живота - головне будьте систематичними, не коріть себе за хиби харчування чи вправ, а далі слідуйте поставленій меті.

Про це пише видання Cosmopolitan.

Найкраще, що ви можете зробити для свого живота - відрегулювати харчування. Якщо ви хочете в максимально короткі терміни зменшити живіт - перейдіть на корисне харчування з овочів, фруктів, води і відвареної курятини. Якщо ж немає короткого дедлайну - перегляньте своє харчування і зробіть його більш правильним: менше солодкого і смаженого, більше овочів. Не забувайте пити воду. Існує загальна рекомендація їсти маленькими порціями 3-5 раз на день, проте не всім підходить така система. Прислухайтесь до свого організму. Хорошою ідеєю стане повернення до правила наших мам: не їжте після 6-ї (або 7-ї).

Тренування від Макса Пустозвонова, фото Facebook
Тренування від Макса Пустозвонова, фото Facebook
Планка, фото Facebook

Тренування допоможе організму бути в тонусі, а шкірі підтягнутій. Насправді класичні вправи якнайкраще допоможуть у роботі над животок. Зверніть увагу на планки (динамічні, статичні, бокові), відтискання, скручування, “велосипед”, “ножиці” і “супермен” (коли одночасно підіймаються руки і ноги у лежачій позиції на животі).

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Велику популярність має вакуум живота - його потрібно робити щоранку натще після стакана води (з лимоном).

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шовковський качає прес краще, ніж захищає ворота - кумедне тренування з відомим голкіпером.

Як повідомляв портал Знай.ua, Веселий Потап розкрив головну причину свого схуднення: "Кубики на животі, а не кулька".

Також Знай.ua писав, що Складки на животі зникнуть миттєво, кращі способи схуднути до весни.