Відомий український виконавець Олексій Потапенко, продюсер і чоловік Насті Каменських, який зараз відпочиває у далекої й теплої Мексиці, часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого життя в Instagram. На нових фото, які останнім часом показує Потап, фанати помітили, що він сильно схуд і погарнішав. Так що артист вирішив показати, що ж його так мотивує худнути.

На новому знімку, який з'явився в акаунті Олексія, його можна побачити разом з молодою дружиною. Парочка, очевидно займалася спортом, і після тренування Настя зробила миле спортивне селфі. Так що фанати швидко здогадалися, хто змушує Потапа худнути і підтримувати форму. У підписі до фотографії артист написав: "Щоб їсти такос і гуакамоле, пити текілу, треба бути у формі. You just have to be in good shape for Tacos&Tequlla". А шанувальники почали обговорювати новий кадр, відзначаючи, в якій чудовій формі зараз перебуває Потап.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.