Приблизно місяць до порогу будинку сім'ї приходив один і той самий безпритульний кіт. Бабуся регулярно балувала пухнастика різними частуваннями: котлета, куряча ніжка або хороший шматок ковбаси. Однак, члени сім'ї помітили якусь дивність у вусатому гості, а саме те, що він ніколи не доїдав шматок до кінця, а залишки кудись ніс, пишуть російські ЗМІ.

Бездомний кіт, фото з особистого архіву автора

Власне розслідування

Так, найбільше така дивина вразила саме бабусю. Старенька вирішила простежити за хвостатим і пізніше розповіла всім членам сім'ї дивовижну історію. З'ясувалося, що бездомний кіт допомагав своєму другові.

Літня жінка пішла за котом до найближчого розваленого будинку. Там хвостатий залишив половину своєї котлети поруч з іншим котиком, який потім почав жадібно його їсти. Було видно, що пухнастик дуже виснажений, і йому важко рухатися, так як одна задня й одна передня лапки були пошкоджені. Дана ситуація дуже зворушила бабулю, адже котик, який приходив до них на поріг, думав не тільки про свій прожиток. Він намагався допомогти другові. Постраждалого кота старенька принесла додому.

Як склалася доля

Відважний кіт оселився в будинку сім'ї та нікуди не виходив майже 2 тижні, адже саме стільки часу пішло на те, щоб виходити безпомічного вусатого. Пораненого кота звозили до ветеринара. Лікар припустив, що кіт просто потрапив у якусь халепу та сильно поранився. Через 2 тижні пухнастий вже виявляв грайливість і показував свій гарний настрій.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

За цей час вся сім'я сильно прив'язалися до нових друзів. Їм встановили невеликий будиночок у дворі, а бабуся регулярно наповнювала їх миски. Тепер два кращих друга живуть поруч з новими господарями, чому ті шалено раді.

Бездомні коти, фото з особистого архіву автора

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що папуга влаштував бунт проти одноманітної їжі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вихованці влаштували забавну війну за місце поруч з господарем.

Також "Знай.ua" писав, що літня жінка пропала через три дні після порятунку собаки.