В одному з міст Московської області сталася дивна історія. Очевидці розповіли, що в місцевому дворі раптово з'явилася бездомна хаскі. Тварина виглядала жахливо – худа, зі скатанною шерстю, і зовсім знесилена собака просто лежала біля входу в один з будинків.

Але при цьому у неї в зубах був поліетиленовий мішок, який вона не випускала з зубів.

Небайдужі люди підійшли до собаки, і взяли у неї мішок. Вміст торбинки здивував всіх присутніх. У пакеті було… Маленьке, двомісячне кошеня! Котик був мокрий, очевидно хаскі витягла його з води. Знайти господаря тварин так і не вдалося, проте єдиний притулок у місті, де тримали собак і кішок, погодився взяти цю дивну парочку. Незважаючи на те, що місць там давно не було.

Кошеня виглядав змученим

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хаскі і кошеня стали нерозлучною парою. Собачку назвали Моллі, а котик отримав прізвисько Жук. Собака і кіт сплять разом, їдять разом і навіть гуляють разом. Власники притулку поставили важлива умова для бажаючих забрати собаку або кота – розлучати не можна брати тільки двох!

Нагадаємо, До чого сняться кошенята: тлумачення сну.

Як повідомляв портал Знай.uа, Хаскі врятували кошеня і взяли його в сім'ю.