Здорове харчування корисно не тільки для фігури й організму, але й для сексуального життя. Овочі, фрукти і ягоди сильно впливають на тестостерон, рівень сексуального потягу та навіть допомагають завести дітей. Які продукти впливають на статеве життя, пише Telegram-канал Лабіринт спокуси.

Кавун

У кавунах міститься протеїн, який підвищує рівень сексуального потягу до партнера. Лікопен та інші антиоксиданти сприяють захисту передміхурової залози. До того ж, селен допомагає парам, що бажають мати дітей.

Кавун, pxhere

Селера

Селера містить стероїдні гормони: андростерон і адростенол, а також вітамін Е, магній, ніацин, калій і цинк, всі необхідні компоненти для оптимального репродуктивного здоров'я.

Риба

Омега-3 жирні кислоти, які містяться в рибі, необхідні для здоров'я серця. Ейкозапентаєнова кислота (ЕПК) і докозагексаєнова кислота (ДГК) є відомими стимуляторами для вироблення тестостерону.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Ківі

Вітамін С, що міститься в ківі підвищує лібідо, збільшує приплив крові, а також запросто може допомогти збільшити сексуальний потяг у жінок. Більш того, він позитивно впливає на серце.

Ківі, pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, які помилки допускають жінки у стосунках.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів склали топ-5 популярних міфів про інтимну близькість.

Також "Знай.ua" писав, які коханці не здатні подарувати насолоду жінці.