Як відомо, жінки-це прекрасна частина людства і вони бувають різними, веселі і чарівні, розумні і красиві, примхливі і романтичні, багаті, з докторським ступенем, кулінарними талантами і блискучою кар'єрою. Проте, якщо запитати у чоловіків - яка ж жінка для них ідеальна, перше, що прийде у голову кожному з них — жінка сексуальна.

Читайте Знай в Google News!

Французи такій жінці дали власне визначення - "femme fatale": фатальна, неймовірно приваблива, сексуальна, вона, цілком можливо, зовсім не вписується в загальноприйняті канони краси. І, тим не менш, ця жінка безроздільно володіє чоловічою увагою скрізь, де б не з'явилася. У чому ж її секрет, хто ж вона - ця по-справжньому сексуальна жінка?

Жінка, фото: Pxhere
Жінка, фото: Pxhere

Загадковість - сильніше будь-якого афродизіака для чоловіків

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У сексуальній жінці поєднується, здавалося б, непоєднуване: манери справжньої леді і вільна життєрадісність простушки, глибокий гострий розум і неймовірна легкість в спілкуванні, люб'язність і відчайдушність, ліберальність суджень і персональна недоступність.

фото pixabay, романтика
фото pixabay, романтика

Сексуальна жінка прекрасно усвідомлює, як їй пощастило народитися жінкою і не боїться своєї жіночої природи

Їй наплювати на стереотипи краси, такі ж мінливі і непостійні, як морський бриз. Вона буде яскравою, привабливою, доброзичливою, артистичною, ласкавою, стервозною, чарівною... Вона жіночна, вона впевнена в собі на 100% - у зовнішньому вигляді, у внутрішній цілісності, і ця гармонія приваблює чоловіків набагато сильніше, ніж довгоногі і плоскогруді "ідеали краси", крокуючі на світових подіумах.

Почуття власної гідності - у сексуальної жінки в крові

Воно проявляється в погляді, в манері говорити і триматися, в швидкоплинному нахилі голови і легкій посмішці. Примітивні прийоми жіночого зваблювання їй чужі і неприємні, вона вважає їх непотрібними і недоречними, оскільки відмінно знає, як це відлякує чоловічу половину. А ось її глибока повага до себе змушує чоловіків ставитися до неї так само. Про таку жінку кажуть - "Вона знає собі ціну".

Вульгарність неприпустима для справжньої сексуальної жінки

Вона просто не закладена в її природі. Вона прекрасно знає, що між справжньою сексуальністю і дешевою вульгарністю величезна різниця, і, як істинно гармонійна особистість, ніколи не переступить межу.

Романтика на заході, фото з відкритих джерел
Романтика на заході, фото з відкритих джерел

Сексуально одягнена жінка - парадокс для жінок, і неймовірний об'єкт жадання для чоловіків

Кажуть, захоплююча розмова - це мистецтво розповісти трохи менше, ніж співрозмовнику хотілося б знати. Так і з одягом: мистецтвом одягатися так, щоб їх хотілося роздягнути, ці жінки володіють досконало. Ні-ні, мова не йде про величезні декольте, вузькі джинси, спущені талії і прозорі матерії. Все набагато складніше - одяг по-справжньому сексуальної жінки змушує чоловіків проявляти фантазію, додумуючи і домальовуючи в розумі все те, що приховано від очей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, модель з 10-м розміром грудей роздяглася з милою подружкою, щоб помірятися формами.

Як повідомляв Знай.uа, лікар-стоматолог назвав головні причини втрати зубів.

Знай.uа писав, Лобода засвітила свої принади просто на жеребці: "Яка апетитна".