Психолог реаліті "Від пацанки до панянки" на "Новому каналі" Наталія Борисова розповіла про те, звідки береться страх розчарувати і що з ним робити, якщо він виявляється сильнішим за бажання бути самим собою. Адже кожна людина схильна шукати схвалення У інших людей, адже ми є соціальними істотами.

Читайте Знай в Google News!

Хтось із нас міг чути в дитинстві фрази: "Не випендрюйся! Що ти напялила? Не хвастайся! На кого ти схожа?". І це говорить про те, що подібний страх міг виникнути в дитинстві. Хоча батьки не вкладали в ці слова щось погане. Вони лише хотіли, щоб ми були "скромнішими".

При читанні між рядків таких батьківських послань можна побачити посил, в якому йдеться про те, що не можна виділятися і бути собою. Через таку внутрішню заборону виділяється страх осуду і затвердіння, і вони заважають проявлятися в зовнішньому світі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Наталія Борисова пропонує частіше задавати собі питання: "Що в мені особливого? Чи приймаю я це в собі? А світ про це знає?". Адже кожна людина - унікальна. І навколишні люди будуть готові нас приймати, якщо ми будемо готові говорити про себе вголос і пред'являти себе справжніх! Адже не виділяючись, можна перетворитися в "сіру мишку" і ризикнути назавжди засунути власну унікальність на задній план.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, магія котiв: чому пухнастий хранитель вибрав саме вас?

Як повідомляв "Знай.ua", весільна сукня поклали на рік у Мертве море, і ось що з ним стало.

Знай.ua писав, поради від б'юті-блогерів-як повернути блиск і здоров'я навіть самим пошкодженим волоссю.