Наречена Піата Тауваре, 30 років, була знайдена мертвою своєю свекрухою після того, як швидка поїздка в солярій обернулася трагедією, в результаті якої наречена померла в кабінці.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Наречена трагічно загинула після того, як свекруха знайшла її мертвою в солярії.

Данина 30-річній Піаті Таухарі, яка, як кажуть, втратила свідомість незабаром після того, як увійшла в солярій, і, як повідомляється, була вже мертва до того часу, коли її знайшла 42-річна свекруха Емма Кольєр-Майлз.

Піата Тауваре
Піата Тауваре

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Піата, працівник служби підтримки психічного здоров'я, була призначена на короткий 11-хвилинний сеанс засмаги в Суонсі, Південний Уельс після того, як провела день зі своїм чоловіком Іфаном Джонсом, 23 роки.

30-річна жінка була знайдена мертвою в солярії в закладі Lextan в Суонсі її свекрухою, причому Джонс назвав смерть "трагічною".

Вважається, що Піата страждала синдромом раптової аритмічної смерті і померла в солярії, де нібито пролежала мертвою майже дві години.

Солярій
Солярій

Спустошений чоловік Іфан сказав: "Піата була найчудовішою, найкрасивішою людиною в світі. Вона освітила моє життя і зробила мене краще. У нас було так багато планів і так багато речей, які ми хотіли зробити у своєму житті. Наші серця розбиті без неї, і вона померла найжахливішим і трагічним чином. Той факт, що вона пролежала непоміченою майже дві години, розбиває мені серце".

Іфан і Піата, одружені у вересні, зустрілися в Брістолі і незабаром повернулися в рідне місто Іфана, Суонсі.

Піата Тауваре з чоловіком
Піата Тауваре з чоловіком

Виявивши Таувара, Емма Кольєр-Майлз зателефонувала своєму синові і чоловікові Мартіну, які незабаром прибули на місце події і до прибуття медиків проводили серцево-легеневу реанімацію своїй невістці.

Емма в інтерв'ю The Sun сказала: "Як тільки я відкрила ці двері, я зрозуміла, що вона пішла. Вона залишиться зі мною назавжди".

Нагадаємо, що у мережі розповіли, як принц убив всю сім'ю через наречену.