Літо вже почалося, а живіт все ще не плаский? Як же домогтися ідеального пресу за короткий час. Звичайно, зараз дуже небезпечно плавати в українських водоймах, але море в Криму в перші дні нашої перемоги ніхто не скасовував.

Тому варто грунтовно підготуватися, адже Крим вже давно не бачив українських красунь і красунь.

Пропонуємо розібратися в тонкощах питання плоского животика з експертом Іриною Барановською, старшим тренером FitCurves і сертифікованим тренером від Академії фітнесу України в напрямку реабілітаційний тренінг

Харчування

Можна робити скільки завгодно вправ на прес, стверджує Барановська, але всі вони не матимуть жодного ефекту без контролю харчування. Якщо ви будете їсти, що попало, але при цьому старанно займатися на прес, жадані кубики у вас з'являться. Проблема тільки в тому, що заховані вони будуть під товстим шаром жиру.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Вправи на прес не вимагають великої витрати калорій і абсолютно ніяким чином не впливають на зменшення жирового прошарку. Крім цього, ті ж 500 ккал, які ви втрачаєте під час 30 хвилинного тренування, легко заповнити досить невеликою порцією їжі. Тому прошу вас запам'ятати раз і назавжди: плаский живіт — в першу чергу це харчування",- каже тренер.

Зовнішній вигляд

Ірина Барановська говорить про те, що для сексуального жіночого живота кубики не потрібні. Не забувайте, качаючи м'язи пресу, працювати не тільки над "кубиками", але і над зовнішніми, і внутрішніми м'язами живота, а також задіяти м'язи спини. Без прокачаних спини і плечового пояса, у вас не буде гарної постави, а це означає, що в будь-якому випадку ви будете сутулитися і відповідно кубиків пресу вам не бачити.

фігура
фігура
Favorite images - Yandex.Collections

Генетика

Домогтися стрункої і красивої фігури може будь-хто, якщо старанно над цим працювати. Але велику роль відіграє і генетика. Не варто засмучуватися, якщо "кубики" не поспішають з'являтися - можливо, ваш тип тіла просто для цього не пристосований. Але повірте - різниця між тілом, над яким ви працюєте (навіть без кубиків) і тілом, яке ви запустили, помітна завжди.

Також Барановська радить займатись з фітнес-резинками. Цей модний і компактний тренажер, який можна брати з собою куди завгодно, прекрасно прорацьовує всі м'язи тіла, і прес в тому числі.

Пропонуємо вашій увазі дуже ефективне тренування від талановитої Українки з Миколаєва Тані Федорищевої.

Нагадаємо про яйця в шкаралупі запечені з філе: ідеальний рецептвід Тані Федорищевой за 30 хвилин.

Раніше ми повідомляли, як прокачати себе: три тренування для рук, які допоможуть серйозно накачати біцепси цього літа.