Чатем в окрузі Кент вже має дещо сумнівну репутацію, і тепер міське управління з туризму буде в курсі, що це місце було прозвано «самим неохайним місцем в Британії».

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Британське місто на прізвисько "будинок гопників" тепер вважається самим неохайним місцем в Британії.

Дослідники виявили, що непридатні жителі Чатема, графство Кент, найменше схильні їздити на велосипеді або ходити пішки.

Місто Медуей вже відоме любов'ю своїх жителів до одягу Burberry, спортивних костюмів, бейсболок і блискучих прикрас.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

34-річний житель Чатема Адріан Річардсон зізнався: "Ми купка нечупар. Куди б ви не пішли, ви побачите людей у кепках і "крилах" для бінго, і це дійсно рідкісне видовище, якщо ви бачите, що хтось бігає підтюпцем".

Нечупари на кшталт Уейна і Уейнетти з телика, які грають Гаррі Енфілд і Кеті Берк, також водяться в Донкастері, де народився базіка Джеремі Кларксон.

Він зайняв друге місце в списку зі Сканторпом в Лінксі, Джиллінгемом в Кенті і Лінкольном.

Місто гопників: скрін C Daily Star
Місто гопників: скрін C Daily Star

На іншому кінці шкали люди з Саутпорта, Мерсісайд, виявилися найбільш пристосованими.

У дослідженні розглядалися дані благодійної організації Sustrans, що займається ходьбою і їздою на велосипеді.

Фінансові експерти Forbes Advisor об'єднали його з подробицями про зелені насадження, тренажерні зали, розважальні центри та
велосипедних маршрутах в кожному районі. Представник Forbes Advisor сказав: "Чатем — найгірше місце у Великобританії для любителів фізичних вправ".

Він набрав всього 14 балів зі 100 за Фітнес-індексом — найнижчий показник серед усіх міст. У той час як Саутпорт отримав вражаючі 80 балів з 100.

Кевін Пратт, радник Forbes, сказав: "Якщо ви живете в районі, де є місця і зручності, що дозволяють вам багато займатися спортом, це привід для радості".

Нагадавши, у мережі показали криваву розправу принца над усією королівською родиною.