Багато дівчат, дивлячись на себе в дзеркало, відчувають незадоволення своєю зовнішністю. Хтось наважується на зміни, щоб нарешті посміхнутися своєму відображенню.

Але часто буває так, що втручання в зовнішність не тільки не приносять очікуваного задоволення, а ще й змушують дівчат страждати.

27-річна тренерка зі здорового способу життя Сафія Беррада з Майамі, штат Флорида, в серпні 2017 року встановила грудні імплантати об'ємом 650 мл.

Як тренер зі здорового способу життя, вона каже, що вона була у відмінній формі, але відчувала, що їй потрібні великі груди, щоб "доповнити образ".

Перші кілька місяців вона любила свої нові груди і насолоджувалася тією впевненістю, яку вони принесла з собою.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Деяким з її друзів і підписників в соціальних мережах теж сподобався цей образ. Однак через кілька місяців після операції вона почала усвідомлювати, що відчуває себе недобре.

Сафія Беррада, фото: @safiaberrada/mediadrumworld.com)
Сафія Беррада, фото: @safiaberrada/mediadrumworld.com)

"Спочатку мені подобалися мої грудні імплантати, але потім я зненавиділа їх зовнішній вигляд. Вони були дуже великими і не відповідали моєму характеру і стилю життя. Вони виглядали фальшивими, і до імплантів я відчувала себе більш впевнено. Приблизно через три-шість місяців після установки імплантатів я почала помічати, що погано себе почуваю. У мене була задишка",- сказала Сафія.

Інші симптоми, які вона мала, включали тривогу, крайню втому, туман у голові, труднощі з концентрацією уваги, запаморочення, лихоманку, озноб, м'язову слабкість, непереносимість температури та чутливість до світла.

Поки вона намагалася зрозуміти, звідки беруться ці почуття, вона також робила спроби жити своїм найкращим життям.

Однак з часом вона помітила більше симптомів, включаючи збільшення ваги, запаморочення, лихоманку, озноб, м'язову слабкість і навіть випадіння волосся.

Сафія Беррада, фото: @safiaberrada/mediadrumworld.com)
Сафія Беррада, фото: @safiaberrada/mediadrumworld.com)

Тільки на початку 2021 року, коли одна з її подруг видалила свої імплантати, пославшись на ті ж симптоми, що і у Сафії, Сафія почала думати, що це можуть бути її грудні імплантати.

По мірі того, як її дослідження просувалося вперед, вона була вражена, побачивши, що є багато інших жінок, які відчувають точно такі ж або дуже схожі симптоми.

Як тільки вона зрозуміла, що її імплантати були причиною її симптомів, вона зателефонувала своєму лікарю і знайшла доктора Девіда Ренкіна, який спеціалізувався на хірургії експлантатів.

25 січня 2021 року їй видалили грудні імплантати, і тепер вона відчуває, що "повернула своє життя".

Її симптоми відступили, і тепер вона каже, що якби провела більше досліджень до прийняття рішення, то ніколи б не поставила грудні імплантати.

Нагадаємо, що закоханих прив'язали до стовпа і публічно відшмагали за інтимне відео.

Раніше ми повідомляли, що Володимир путін змусив вчених повірити в ворожі інопланетні цивілізації: "Мозок з іншим хімічним складом".