Під час платинового ювілею королеви тисячі людина зібралися, щоб подивитися, як Королівські ВПС здійснюють обліт, але, за словами спостерігачів в небі з'явився НЛО.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Пильні королівські шанувальники були приголомшені після того, як помітили «проліт НЛО» під час платинового ювілею королеви.

Коли вищі члени королівської сім'ї та політики Великобританії зібралися, щоб подивитися, як Королівські ВПС розфарбовують небо в синій, білий і червоний кольори на честь 70-річчя монарха на престолі, камера зафіксувала невеликий білий об'єкт, що летить поруч з літаками.

Загадковий об'єкт на ювілеї королеви: скрін з DailyStar
Загадковий об'єкт на ювілеї королеви: скрін з DailyStar

Популярні новини зараз
За комуналку можна не платити зовсім: хтось з українців отримає 100% пільгу вже з жовтня Для хлопців у вишах введуть нове правило: доведеться пройти кожному Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку
Показати ще

Відеозапис з декількох ракурсів, в тому числі Sky І Big jet TV, показує, як непізнаний літаючий об'єкт проноситься по небу з неймовірною швидкістю.

Це призвело до обвалу в Інтернеті, і одна людина запитала в Твіттері: "Що, чорт візьми, це був за об'єкт в реактивному потоці на заході, присвяченому ювілею королеви?"

Королівська сім'я на ювілеї Єлизавети II: скрін ютуб
Королівська сім'я на ювілеї Єлизавети II: скрін ютуб

Інший завзятий спостерігач за інопланетянами додав: "У нас є як мінімум 2 кута, і здається, що він рухається по стежці під кутом 90 градусів. Це була справжня річ, яка швидко рухалася по небу серед білого дня... вона рухається набагато занадто швидко, щоб бути дроном або повітряною кулею на вітрі. Я схильний сказати, що це правда".

У той час як хтось інший стверджував, що це був навмисний знак з космосу, і написав: "Мені це здається попередженням. Під час святкування пролетіли понад 70 військових літаків. Вони дзижчать на своїх акробатичних літаках. Розкриття інформації зараз, вони подають сигнал, пора".

Загадковий об'єкт на ювілеї королеви: скрін з DailyStar
Загадковий об'єкт на ювілеї королеви: скрін з DailyStar

Це сталося лише через кілька тижнів після того, як космічне агентство НАСА публічно підтвердило, що він приєднується до пошуку чужорідного життя після значного збільшення кількості спостережень передбачуваних НЛО.

Нагадаємо, що у мережі показали найчіткіший знімок НЛО за всі часи.