Еий фільм жахів A24 "Чоловіки" змусив деяких глядачів піти з кінотеатру в середині показу, в той час як інші побоювалися «психологічного збитку».

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Новий фільм, що леденить душу, настільки налякав деяких шанувальників жахів, що змусив їх покинути кінотеатр на півдорозі.

Розглянутий фільм A24 під назвою "Чоловіки" знятий режисером Алексом Гарландом, який відомий такими хітовими фільмами, як "Анігіляція" і "З машини".

Момент з фільму "Чоловіки": скрін
Момент з фільму "Чоловіки": скрін

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вдова Харпер (Джессі Баклі) змушена бігти в англійську сільську місцевість після трагічної смерті свого чоловіка. Хоча поїздка повинна допомогти вилікувати її горе і смуток, вона швидко перетворюється на приголомшливий кошмар, коли вона дізнається, що хтось її переслідує.

Харпер відчайдушно намагається шукати допомоги в навколишньому селі, але ситуація для вдови стає тільки гірше, оскільки її переслідують найпохмуріші страхи і спогади.

Кажуть, що одну несамовиту сцену, в якій бере участь актор Рорі Кіннер, неймовірно важко витримати.

Момент з фільму "Чоловіки": скрін
Момент з фільму "Чоловіки": скрін

Фільм жахів, що змінює форму, налякав онлайн-глядачів - деякі назвали чоловіків однією з найбільш тривожних речей, які вони коли-небудь бачили.

Один написав: "Новий фільм # a24 - це одне з найбільш тривожних речей, які я коли-небудь бачив".

Інший сказав: "Я тільки бачив чоловіків, безумовно, ОДНА з найбільш тривожних СЦЕН, О БОЖЕ, що це було @ A24".

Момент з фільму "Чоловіки": скрін
Момент з фільму "Чоловіки": скрін

Третій додав: "Я бачив багато тривожних, жахливих фільмів жахів, але "Чоловіки" дійсно змусили мене вийти з кінотеатру через таку тривогу".

Багато говорили, що бачили людей, що виходять з кінотеатру, так як були вражені сценою.

Нагадаємо, що у мережі розповіли про новий вихід "Фантастичної четвірки".