Вогненний рудий став відомий в Інтернеті після того, як його зняли, коли він бився віч-на-віч з величезною натовпом людей. Він бився з кількома людьми поспіль.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Оскаженілий хлопець став вірусним після того, як побився з цілим натовпом з 10 осіб.

У кліпі, опублікованому в соціальних мережах, видно, як хлопець в явному нападі люті накидається на кількох людей.

Інцидент стався у фойє нічного клубу нагорі сходового прольоту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам старше 70 років збільшать виплати: умови та суми Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому Отримає кожен учень: школярів чекають нові правила Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх
Показати ще

Кадри починають показувати, як хлопець з копицею рудого волосся і світло-блакитною сорочкою бореться з іншим дорослим, в той час як навколо нього спалахують численні кулачні бої.

Бійка "10 на 1": скрін з DailyStar
Бійка "10 на 1": скрін з DailyStar

Завдавши на нього серію ударів, він врешті-решт валить свого супротивника на землю — але, схоже, він далекий від завершення, оскільки потім починає переходити до свого наступного супротивника.

Виділивши посеред рукопашної сутички чергового бійця, розлючений тип хапає чоловіка в білій сорочці і тягне його з поля зору.

Він, здається, виводить його з ситуації, перш ніж вступити в глухий кут з наступним чоловіком в чорній футболці, від якого він ненадовго відволікає свою увагу, щоб вдарити ногою когось, що лежить на підлозі.

Бійка "10 на 1": скрін з DailyStar
Бійка "10 на 1": скрін з DailyStar

Потім чоловікові в чорній футболці вдається завдати удару по правій стороні голови, але його швидко тягнуть, коли рудий вступає в бій з ще двома чоловіками.

Потім бійка, здається, охолоджується, коли друзі починають піднімати один одного з підлоги після того, як наносять кілька ударів по області.

Потік користувачів Twitter кинувся коментувати дивну бійку, багато з яких висловили своє здивування з приводу нахабних дій цієї людини.

Бійка "10 на 1": скрін з DailyStar
Бійка "10 на 1": скрін з DailyStar

Один запитав: "Що вони зробили, щоб чувак так розлютився!? Це божевілля", а інший підтримав: "Людина вкладала всю свою дитячу злість в кожен удар".