Хлопець, що перебрався через бетонний бар'єр зоопарку, опинився в лапах орангутанга, який мало не зламав йому ногу, вивернувши її через клітку вольєра зоопарку.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Бідний хлопець, який відвідував зоопарк, піддався жорстокому поводженню і був поранений. Величезний примат вчепився в ногу хлопця і відмовлявся відпускати, смикаючи людину, яка намагалася вирватися з кігтів гігантської помаранчевої мавпи.

Кажуть, що місцевий житель Хасан Аріфін підібрався занадто близько до клітки в зоопарку Касанг Кулім в Ріау, Індонезія, коли орангутанг на ім'я Тіна ризикнула і вчепилася йому в ногу.

Повідомляється, що чоловік проігнорував найближчий попереджувальний знак, в якому говорилося, що не можна підходити занадто близько.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Іцідент в зоопарку: скрін з DailyStar
Іцідент в зоопарку: скрін з DailyStar

Місцеві ЗМІ повідомили, що хлопець переліз через бар'єр, що відокремлює відвідувачів від приматів, і підійшов впритул до тварини.

Керуючий зоопарку вважає, що Аріфін штовхнув орангутанга Тіну, яка, за його словами, зазвичай поводиться слухняно.

Менеджер зоопарку Касанг Кулім Десрізаль сказав: "Що сталося в понеділок вдень, відвідувач стрибнув на огорожу клітини з орангутангом, щоб зняти відео без дозволу офіцера. Відвідувач порушив правила, перестрибнувши через огорожу і вдаривши орангутанга ногою".

Це порушення правил призвело до деяких жахливих наслідків, коли орангутанг Тіна вчепилася в хлопця через клітку, тримаючись за його сорочку і відмовляючись відпускати, коли хлопець намагався вирватися.

Іцідент в зоопарку: скрін з DailyStar
Іцідент в зоопарку: скрін з DailyStar

Потім орангутанг пішов до ноги людини, схопивши Аріфін двома руками і відмовляючись відпускати, врешті-решт повернувши ногу на 90 градусів, коли Аріфін повернув своє тіло, щоб уникнути розриву.

Аріфін вибачився за порушення правил зоопарку, сказавши: "Я вибачаюся перед зоопарком Касанг Кулім за те, що перейшов через паркан, і я вибачаюся за Відео".

Нагадаємо, що у зоопарку на відеокамеру потрапив перевертень.