Гаррі і Меган не могли не потрапити в заголовки газет на ювілейних вихідних незважаючи на те, що трималися в тіні, і, можливо, навіть були розчаровані тим, що їм довелося грати епізодичну роль.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

За словами Королівського експерта, принц Гаррі, ймовірно, відчував себе пригніченим, повертаючись додому до Каліфорнії після ювілейних вихідних.

Після двох років відсутності, можливо, другому синові принца Чарльза буде важко зрозуміти, що він залишив після себе, коли відійшов від королівської сім'ї і відправився в Америку зі своєю дружиною Меган Маркл.

Вперше за два роки вони повернулися до Великобританії, і в ці великі вихідні вони трималися в стороні від уваги, а в деяких повідомленнях говорилося, що вони не хотіли відволікати увагу від бабусі Гаррі, королеви.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Незважаючи на те, що вони були помічені під час висадки прапора, знамените поява на балконі Букінгемського палацу призначене для працюючих членів королівської сім'ї, тобто вони залишалися всередині.

Вони були присутні на службі подяки на засіданні Святого Павла в знак підтримки і поваги до королеви.

Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл

Але після святкування першого дня народження дочки Лілібет в котеджі Фрогмор, дует не став затримуватися на всі святкування вихідних, полетівши назад в Штати, пропустивши театралізовану виставу і концерт, щоб повернутися додому.

Принц також носив костюм, а не військову форму, важка пігулка для людини, яка, як відомо, пишалася своєю службою.

Після повернення до Каліфорнії його помітили нещасним, повідомляє Mirror.

За словами історика Хьюго Віккерса, тепер герцог Сассекський, ймовірно, сумує з приводу того, що він залишив після себе.

Виступаючи перед Vanity Fair, він сказав: "Гаррі відмовився від посади капітана Королівської морської піхоти, яка була відсутня. Я думаю, що він повинен був піти додому, відчуваючи себе дуже пригніченим через те, що він відмовився".

Вікерс не самотній. Королівський біограф Дункан Ларкомб вважає, що "ці чотири дні будуть переслідувати принца Гаррі до кінця його життя".

Меган Маркл і принц Гаррі, кадр з відео
Меган Маркл і принц Гаррі, кадр з відео

"Вони повинні були сидіти позаду герцога Глостера (на службі на честь Дня подяки). Вони ніяким чином не брали участь і не формувалися явно в Trooping of the Colour. Гаррі буде розлючений тим, як він і його сім'я поводилися — якщо це принц Вільям і королівська сім'я сказали: «Ви не прийдете в королівську ложу», тоді як інші дрібні непрацюючі члени королівської сім'ї були на цих заходах".

Королівський експерт Vanity Fair Кейт Ніколл пішов ще далі, заявивши, що Гаррі і Меган навіть пішли додому раніше, тому що вони були незадоволені фоновою роллю, яку вони зіграли на великих вихідних.

Вона сказала: "Я щиро думаю, що це тому, що вони знали, що їх не буде в першому ряду. А чому вони пішли з королівської сім'ї? Вони пішли, тому що їх не було в першому ряду. Я думаю, саме тому їх не було на інших урочистостях, оскільки у них не було місць в центрі сцени".

Нагадаємо, що на сина принца Гаррі напав неадекватний чоловік.

Як раніше повідомляв портал "Знай", принц Гаррі намагався піти на контакт зі своїм братом.