Жителі Нової Зеландії були приголомшені після того, як минулого тижня виявили групу мертвих пінгвінів біля своїх будинків, але експерти поняття не мають, що стало причиною їх смерті.

Дану новину розмістили на порталі «DailyStar»

Тіла належали найменшому в світі виду пінгвінів і були загадковим чином знайдені в купі на крайній півночі Нової Зеландії в Кейбл-Бей.

Мешканка Полін Вілсон сказала, що спочатку вона думала, що запах був пов'язаний з мертвим опосумом, але вирішила провести розслідування після того, як ситуація стала погіршуватися.

Намагаючись встановити винного, сусіди Поліни почали обшукувати місцевість, поки один з них не знайшов пінгвінів біля автомобільного сліду Департаменту охорони природи в п'ятницю ввечері (10 червня).

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тіла крихітних пінгвінів на пляжі
Тіла крихітних пінгвінів на пляжі

Поліна сказала: "Там, напевно, більше 100 — величезна купа".

Про відкриття повідомлені Департамент охорони природи і Міністерство сировинних галузей, повідомляє The Mirror.

Хоча Вілсон сказала, що немає нічого незвичайного в тому, щоб знайти кілька мертвих пінгвінів на пляжах Кейбл-Бей в цей час року, коли молоді особини часто вмирають природною смертю, проте вона не розуміє, скільки пінгвінів знаходять одночасно.

Вона також не зрозуміла, чому тварини, які за ступенем розкладання померли приблизно в той же час, були скинуті таким чином.

"Можна було подумати, що якби вони потрапили в рибальські мережі, їх викинули б за борт", - сказала вона.

Вона сподівалася, що розголос відкриття спонукає людей поділитися інформацією про те, що сталося.

Вчені були збиті з пантелику масовим відкриттям
Вчені були збиті з пантелику масовим відкриттям

Департамент охорони природи Нової Зеландії заявив, що природна загибель пінгвінів, також відомих як корора, може посилюватися зміною клімату.

Більш теплі води витісняють рибу, якою харчуються пінгвіни, в більш прохолодні і глибокі води, що, в свою чергу, ускладнює пошук їжі пінгвінами.

Нагадавши, рибалка ввів в ступор інтернет, коли зловив дивовижну рибу.

Як раніше повідомляв портал "Знай", зловили найбільшу акулу в історії.